Steam - Origin GeForce NOW deneyimim
Oyun Konsolları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Steam - Origin GeForce NOW deneyimim
-
16-10-2022, 22:02:05Merhaba ben Eren. Yaklaşık 2-3 aydır GeForce NOW kullanıyorum goruşlerimi anlatacağım. İlk olarak gecikme, ping değerleri hakkından bahsedeyim. Yaklaşık 1000 Mbps internet kullanıyorum, internet bakımından bir sorunum olmadı ve gecikme değeri mukemmel. Kendi bilgisayarında oynuyormuş gibi gercekten de hissettiriyor. Online oyunlarda keza ping değerleri, bağlandığımız bilgisayarın interneti de iyi gibi. Sadece şunu sevmedim, mesela bir oyuna girdiğimde her girişimde guncelleme istemesi ve onun birazcık bekletmesi benim icin dezavantaj. Malum zaten yarım saat bir sure var seri olmak gerek, buna takılmak can sıkıyor. Ek olarak yarım saat cok kısa bir sure deneme surumu icin de olsa. Cunku zaten rekabetci oyunların macı 1 saat suruyor yani tek bir mac bile atılmıyor. Diyeceksiniz kısa mac gir, oyle de keyfi olmuyor yani yarım saatte ne yapabilirsin ki. Sıra olarak hafta ici oğle saatlerinde cok az sıra oluyor, bu guzel bir şey. Ama hafta sonu, akşam girilmiyor. Arkada sırayı acık bırakmak benim icin guzel bir secenek. Uygulamanın ayarlarına daha cok secenek getirilmesini duşunuyorum. Steam dışındaki platformlardaki oyunları taramıyor, mesela ayarlara şoyle hangi oyunlar hangi platformunda var gibi bir şey getirilse mukemmel olurdu. İncelemem bu kadardı, tek ağır eksisi yarım saat olayıydı. İyi gunler dilerim herkese