Arkadaşlar YouTube uzerinden videoyu yuklemiş bulunmaktayım. Tamamen yardımcı olması adına bir kanal acıp bu tarz videoları siz ve sizin gibi diğer oyuncu kardeşlerime faydası dokunması icin cektim. Videoda konuşma yapmadım. Acıklama kısmına not duştum. Kısa ve oz video hazırlamaya calıştım. Gerekli notları paylaşıyorum. Oncelikle kazancları gostereyim size;
Videodaki yarıştan elde edilen gelir ve nufus:

Gorduğunuz arac Forza Edition aracı. Yani bu aracın kendine ozgu ozelliği var ve bu da musabakalardan elde edilen krediyi arttırmak. Videoda gosterdiğim etkinlik size haritadaki en yuksek parayı seri bir şekilde kazandıran etkinliktir. Yani olay sadece kredi puanından ibaret değil, aynı zamanda bunları kasarken size kolaylık ve avantaj sağlamasıdır. Farklı etkinliklere baktım ancak bu sure olarak, oynanış olarak ve kazanc olarak en iyisi. 8 saatlik goliath oynamak isteyen de kendi bilir

Video iceriği ve yapılması gerekenler:
1-
Elmsdon on Sea sprinti etkinliğine gidin. (haritanın Guneydoğu kısmında)
2- Ferrari 599X oneriyorum. Neden? Cunku yarış icerisinde kazandığınız yetenek puanlarını arttıran bircok pasif ozelliği bulunmakta. Bunun icin aractaki acılması gereken yetenekleri videoda gosterdim.
3- Etkinliğe tekli olarak giriş yapın ve videoda gorduğunuz etkinliği secin.
4- Yarışa başlayın ve yarışı gosterildiği şekilde ilerletin. Kestirme yollar ve puan kazanımı uzerine yoğunlaşıldı.
* Amac yarıştan olabildiğince faydalanmak. Yarış sonunda 17-22 dk arasında 327.000 cr ve 63.000 nufuz kazanmış oluyorsunuz. Ayrıca yaklaşık 38-60 arasında yetenek puan kazanıyorsunuz. Peki yetenek puanı uzerinde neden duruyoruz?
-Yetenek puanları ile alınabilen bir aracın yetenek ağacında 19 puanlık bir ilerleme ile 150.000 cr kazanabiliyoruz. Ortalama olarak 3 araclık puan kazanılırsa bir etkinlikte; siz bir etkinlikte 780.000 cr + 63.000 nufus kazanmış oluyorsunuz. Rakamlar aşağı yukarı değişkenlik gosteriyor.
- Yetenek ağacı ile arac uzerinden para kazanma yontemi icin video yuklenecektir...

Buyurun video: