Forza Horizon 4 Suruşteki Sorunlar
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Forza Horizon 4 Suruşteki Sorunlar
-
16-10-2022, 21:51:04Arkadaşlar merhaba, Steam uzerinden Forza Horizon 4 oynamaktayım. Oyunda cok gıcık edici bir sorunla karşı karşıyayım. Oncelikle oyunda teknik sorundan ziyade oynanış sorunu yaşıyorum. En başta Koenigsegg Agera RS ile başlamak istedim. Ayarlarda herhangi bir değişiklik yapmadığım halde araca sadece gaz verirken kendi kendine sola cekiyor. Gaza basmaya devam ettiğiniz surece komik bir şekilde sadece gaza basarak sıfır cizme olayına şahit oluyorsunuz. Bu gercek dışı. İnternetten bir takım arac ayarlarına baktım, aracı 999 derecesine yukselttim ama hicbir şey fayda etmedi. Bunu ben bazı araclarda yaşıyorum. Sadece bununla sınırlı değil. Ayrıca NFS oyunlarından alışkanlık sanırım ki, donuşlerde dağlara taşlara, uzaya falan ucuyor arac. Bunu gercekciliğine veriyorum ve donuşlerde yavaşlama eğilimindeyim. Hayır bir de şoyle bir şey var ki; arac ile donuşlerde frenleseniz bile durduk yere yılların drift aracı modifikasyonuna sahipmiş gibi sağa sola cekmesi ve drift atması da cok garipsediğim bir diğer konu. Ya hayır kayarsın da bu oyun o kadar gercekci ise her onune gelen araba drift ekipmanına sahipmiş gibi kayması da gercekcilikle alakası yok. NFS Heat oynuyorum bu aralar ve ekipmanınıza gore davranması gayet başarılı. Araclar kimliğine gore donuş alabiliyor. Bu oyunda bunları yaşamak bayağı canımı sıktı. Sorunlarım bunlar arkadaşlar. Yardımcı olabilir misiniz? Klavye ile oynuyorum bu arada.