Resim Oğretmenleri icin her turlu dokuman...Lise ,İlkoğretim Değerli Oğretmenlerimize Ozel Bolum.. Oğretmenler icin surekli guncellenecek dokumanlar... teşekkurler forumtr yonecileri M.E.B. tarafından istek dışı yapılan branş değişiklikleri RESİM OĞRETMENLERİ BURAYA!...(Resim dersi ile ilgili her turlu dokuman) Uzman oğretmenlik sınavı soruları Full (kbys) Branş Oğretmenlerinin Ek Ders Ucretleri Bilgisayar Oğretmenleri icin Dokumanlar(Bilgisayar oğretmenleri buraya) YILLIK PLANLAR(bu başlıkta paylaşalım) Bu BOLUMDE PAYLAŞIM YAPAN HERKES KAZANIYOR.. Eğitimde Başarısızlığı Onlemede Oğretmen'in İzleyeceği Bazı Yollar ! Forumtr Uyesi Oğretmenlerimizi Yakından Tanıyalım.. Forumtr Uyesi Oğretmenlerimizi Yakından Tanıyalım.. Oğrenciyi , Oğretmen'den Kacıran ve Yaklaştıran Etkenler ! Rehber Oğretmenler /Psikolojik Danışmanlar disiplin ve snıf yonetimi İlkogretim 4,5,6,7 ve 8. Sinif Ogrencileri İcin Testler Oğretmen Gunluğu Ocak atamaları+ Doğu'da eğitim sorunu+ Ek ders ucretleri Turkiye'nin 165 bin oğretmene ihtiyacı var İlkoğretim oğrencileri icin 100 Temel Eser'in Tam Listesi Oğretmenlerimiz İcin 2005-2006 Dosyalar Ve Dokumanlar Oğretmen el kitabi Yeni ilkoğretim mufredatı hakkında duşunceleriniz Pansiyon Programi OkulSoft İlkoğretim Oğrenci İşleri Programı 6.0 Okul Otomasyon Sistemi (OOS) 1.0.2.8 Bİreysel GelİŞİm Dosyasi Ogretmenler Unutmamalı Hazırlamamız gereken evraklar Burada (cok Guzel) Hazırlamamız gereken evraklar Burada (cok Guzel) Donem Odevi Verirken Oğrencilere Verebileceğiniz Kapaklar. Okuldaki Kuluplerin(kolların)Tuzukleri Oğretmenler icin hizmetici bilgisayar eğitimi Oğretmenler icin hizmetici bilgisayar eğitimi TURKCE OĞRETMENLERİ BURAYA... (Turkce dersi ile ilgili her turlu dokuman buraya) Matematikcilerin Bulusma Mekanı Oğretmenler Ağustos'ta Askere Alınacak 2005-2006 Dosyalar Burada ( 45 Program ) Sosyal Bİlgİler Oğretmenlerinin Paylaşım Yeri... okul oncesi oğretmenleri burada buluşalım Sınıf oğretmenleri, ozellikle 1. sınıf oğretmenleri (varsa tabii) buraya... 1.sınıf oğretmenleri icin el yazısı fontu ve metinler Geir vergisi diliminde oğretmen icin değişen bir şey yok! 4.sınıf 4.sınıf MATEMATİK DERSİ 6.7.8. SINIF GUNLUK PLAN (surekli guncellenecek) Beden Eğitimciler Buraya Edebİyat OĞretmenlerİ Neredesİnİz EdebİyatCilar Burada Toplanalim Biyoloji Oğretmenleri Buraya Belirli gun ve haftalara ait dokumanlar... (10 Adet) Okul Otomasyon Sistemi (OOS) İngilizce Oğretmenlerinin Paylaşım Alanı... 1. sınıf oğretmenleri'ne Kıl tuy muhalefet insanlar forumun ve bolumun huzurunu kacırmayın... Turkce 1-5. Sınıflar Oğretim Programı ve Klavuzu Gunluk Yıllık Program Robotu Butun seminer Konuları burada (super) CoĞrafyacilar Burada Toplanalim ...::: Bİlgİsayar ile ilgili Word Dokumanlari:::... Lise 1 Bilgisayar - Yazılım Ve Yazılım Ceşitleri Lise 1 Bilgisayar - Virusler Bilgisayar oğretmenleri eğitici oyunlar buraya Okullarımızda guvenlik ve sistemin yetersizliği 1-3 sınıf turkce matematik hayat bilgisi gozlem formları Toshibaman Vekil oğretmenlik olmalı mı Oğretmenler, Okullar, Kreşler icin Program Arşivi Oğrencilerinizle ilgili Anılarınız... İlginc Komik veya Dramatik Herkes Yolluk Alacak!!!!!!!!! Resim Oğretmenlerimiz icin guzel bir web sayfası 2005-2006 Coğrafya Gunluk Planları ingilizce icin hazırladım ama... ...:::sunum Hazirlayan OĞretmenlere Guzel Resİm/anİmasyonlar:::... Sınıf oğretmenleri icin C sesinin interaktif anlatımı kendi calışmam... İlkoğretim Mufettişleri Başkanlığı Hızlı Okuma TEKNİKLERİ ve Egserziler Oğrencilerinizle Oynayacağınız Oyunlar Evli ve Bebeği Olan Oğretmenler icin Hazırladım "Kariyer Basamaklarında Yukselme Sınavı"Soruları …Tum Şehit Oğretmenler İcin…..BEN BİR OĞRETMENİM… Oğretmenden Mektup OĞretmenİn KİŞİsel Ve Meslekİ Ozellİklerİ Hasan Huseyin'den Alamanlar XP nin Gizli Yanları ve Hızlandırılması Power Point Sunum İlkeleri İlk Oğretim Gunluk Planları burada paylaşalım. YTL ye cevrilmiş vergi iade programı.... muhasebe kayıtları Her Oğretmene Bir Dizustu İle İlgili Cihaz Kıyaslamaları Oğrencilerinize uygun 8 adet skec KBYS Sınavı Cevapları Yıllık Plan Oğretmene uygulanan vahşet İdeal Ogretmen Arşimed Ve Matematik Şubat'ta kadrolu oğretmen atamaları olacak mı ? CoĞrafyacilarin BuluŞma Noktasi eğitim siteleri paylaşımı NE ARIYOR İSENİZ Bil.ogretmenligine Ilk Prof Adim!yardim Teknik Oğretmenler Sitesi Oğretmen adayından bir soru? 1. Sınıf Duzenlenmiş Yıllıklar 1. Sınıf El Yazısı Simulasyonu Yeni Sınav Sistemine Yonelik Dershane Planı Lutfen yardım edin matematik icin proje bu oğretmenler boyledir YARDIM!MAAŞ alamıyorum Tebliğler Dergisi Fihristi A.b. Socrates Comİnİus.. matematik oğretmeni adayları hangi konulardan sorumlu? Logaritma ve Cember konusunun hayatla ilişkisi Materyala İhtİyaC Duyanlar Bir kac Kanun ve Yonetmelik lise mezunu bpc operatoruyum okullara pc hocası olabilirmiyim? Dershane OĞretmenlerİ Burada Toplanalim.. Tarih Oğretmenleri paylaşım alanı Doğum yardımı odeneği dilekce orneği ! Uzman Oğretmenlik Sınavı Sonucları Ne Zaman Acıklancak !! ingilizce gunluk plan arıyorum turce dersi materyali lazım Dİjİtal Medya Onlİne Dergİm M-İ-l-l-İ- EĞİtİm Beden Dili ilkoğretim ucuncu sınıf temel dersler testleri (64 tane) burada ███▓▒░░ Bilgisayar Oğretmenleri icin YENİ Word Dokumanları ░░▒▓███ Belİrlİ Gun Ve Haftalar Oğretmen Takvimi - Belirli gunler, tatil gunleri, dini gunler, ajanda, harita... YetİŞtİrme Yurdu OĞretmenlerİ Buraya! Oğretmenler!!! 32 Tane Tİyatro Metnİ Ve Tİyatro İlgİlİ Genel Bİlgİler edebiyat oğretmenlerinden yardım edebilecek varmı??? Eğitim-Oğretim komposizyon ███▓▒░░ Flash Mx, Photoshop, Visual Basic Ders Notlari ░░▒▓███ Vergi İade Programı YTL Uyumlu Memurlar icin Yardım edin oğretmenlerim(tiyatro) İngİlİzce OĞretmenlerİ Artik GUnlUk Plan Sikintiniz Olmayacak oğrencilerimizde gorme prolemini nasıl tespit edebiliriz? sunusu bilgisayar oğretmenleriarama motorları nasıl anlatılır 2.Sınıf icin Sunular Gerekli Yardım Lutfen!! 2006 Sayısal Bolumu Meslekler Tantım Sunusu hizmet puanınızı hesaplayın Genetik Oks Coğrafya Gunluk Plan CoĞrafya Sorusu COzebİlİrmİsİnİz?? arkadaşlar lutfen merrill ile ilgili bilgi verin Meb 40$ İadesİnİ Şubatta Yapacak.... Branş değişikliği.... Oss Deneme Sinavlari Kendİ YazdiĞim Programi Sİzlerle TaniŞmak İstİyorum Turkiye Soru Bankam Sınavı İlkokul Ucuncu Sınıf Sorusu www.meb.gov.tr Tam 240 Dokuman... İlkoğretim 6-7-8 muzik gunluk planı lazım YOLLUKLAR! nasıl alınır ?ne yapılır? Lutfen yardım (İlkoğr 7. sınıf Din Kulturu ve Ahlak bilgisi) Oğretmene 'hocam' denir mi? TUm Psİkolojİk Sorunlariniz COzUmU İCİn Buraya Yazin cok acele ingilizce 8. sınıf gunluk planları lazım Oğretim Yılına Hazırlık Odeneği (AsKer Oğrt) Karne basımı Yardım (yazılı ve test sonrası değerlendirme ve kayıt tutmanın kriterleri) boşanma ozru ile atanma 6.7.8. matematik sınıf yazılı soruları Ben Her Soruyu Yaparim Diyenler Edebiyatcılar icin Birebir... Okul Otomasyon Full --ucretsiz freeware surum MUkemmel Bİr Set Hemde TUrkCe Seslİ EĞİtİm Cocuklariniz Pc Yİ Rehİn Alacak HİZMETİCİ EĞİTİM CD Sİ BURADA M.E.B. internet uzerinden yaptığı hizmet ici eğitim cd okullarda ders cakışmasına son otomatik ders dağılımı yapan program powerpoint sunusu ile ilgili bir sorun Oğrenci Dokumanları yeni sisteme gore orta oğretim puanları Lutfen yardım edin..Konu atamalarla ilgili.. Oğrenci sozluleri ve ortalama hesap etmek icin.. acele yardıma ihtiyacım var... (drama) Oğretmenler İcin kanaat not cizelgesi hesaplama Microsoft Oğretmen Eğitim Akademisi matematikcilerden yardım Ozel Eğitim(Bilim ve Sanat Merkezleri) Orta oğretim Not Programı(excel) Bilgisayar Uzerinden Test Yapmak Şubat ataması oğretmene 40 ytl şuan icin yok Değerli oğretmenlerimin yardımlarını bekliyorum 1.sınıf oğretmenleri icin gorsel harf ve matematik sunumları ek ders ucretleri arttı Oğretmenler ne iş yaparlar ki??? Siyasi goruşu olmayan oğretmen sendikası!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hizmet ici konuları ve tarihleri belli oldu Rehb.sosyal Etkİnlİklere İlİŞkİn ACiklama Bu Soru Daha Cozulemedi! Bir Oğrenciye Hayat Vermek Rehberlİk Ve Sosyal Etkİnlİklere Aİt ACiklama Eğitime DESTEK COK ONEMLI ███▓▒░░ Hizli bir sekilde Puzzle(bulmaca) Hazirlamak istiyorsaniz buraya ░░▒▓███ EĞİtİmde Kalİte Ve Alan DeĞİŞİklİklerİ Bazı Oğretmenlerimizin Eğitime vurdukları darbe 2005 Yilinin OĞrencİ Profİlİ 7/2 derecede bir oğretmenin yeni net maaşı ne oldu arkadaşlar? oğretmenevleri... mutemetlik parası anketi! Yuksekokul mezunu oğretmenlere 'başoğretmenlik' yolu acıldı Uzman oğretmenlik sınavı sonucları iki ay gecikmeli acıklanacak 07.01.2006 Uzman OĞr Hakkinda Bİlgİ LUtfen. Hafiza Ve Bellek EĞİtİmİ Bilden Eğitim cdleri Fen Edebiyat Mezunlarının Oğretmen Olarak Alınması!!! Bilgisayarlı Eğitime Destek Kampanyası[NTVMSNBC] yardım.. oğretmen atamaları Mujde!!! Şubat'ta En Az 10.000 Oğretmen Alınacak ....'nin Eğitim Anlayışı matematik oğrenciye nasıl sevdirilebilir? TOEIC sınavı hakkında YARDIM..? Oğretmenlere Uzaktan Bilgisayar Eğitimi ders dağılım programı arıyorum paint ile gemetrik cizim anlatımı(video) Ders DaĞitim Programi Dunyada Oğretmenlik Mesleği Hakkında KİTAP ve DERG KİTAP ve DERGİ BASIMI. 1000 tane "oğretmen" biraraya gelse 1 tane gercek "hoca" etmez.tıpkı nasreddin hoca Ekders Ve +40 Ytl De Son Durum 8 Yıllık Oğretmen Anıları 2006-1 İlk Atama Donemine İlişkin Acıklama-Kadro Dağılımları Şubat atamasında kacıncı sıradayım yeter artık "para" lafı etmeyin... İngilizce Oğretmenleri Yardım Pls Oğretmen Evi=Oğretmen Kıraathanesi yeni zam haberi Danıştay Turkce oğretmenliği mezunlarına mujdeyi verdi... 40 YTL Oğretmenlere Veriliyor.Tartışmaya son... 18 Mart ile ilgili tiyatro calışması.. Vergİ İadesİ Programi İndİrme oğretmen evi ve kartı !! Fen Edebiyat Mezunlarına Formasyon 2006-1 Oğretmen atama kılavuzuna icerden ulaşabilirsiniz... Yardim EŞ Durumu OzUrU Milli Eğitim Bakanı: Yarıyıl tatili 1 hafta uzayabilir. pansiyonlu okullar icinambar takip programı arıyorum okullar bir hafta daha tatil !!! Tobder ? Ulkubir? Birleştirilmiş sınıf gunluk Planları arıyorum Doğuda okuma ve yazma bilmeyen oğrenciler Okullar bir hafta daha tatil... ODEVMATİK v2.0 snagit ile geometrik cizim ve goruntu alma yarıyıl tatili uzatıldı Sİzce Torpİl Var Mi?bence.... Oğretmen adayları icin okul tercihi nasıl yapılır ve kpss sıralamanızı oğrenin Aynı Hikaye! Ek ders Maliyeye takıldı. Atama hakkında yardım lutfen resim iş.oğretmen adayları burada toplanalım Gometri Cizim Programı (cabri II ) Oğretmenlerin ek ders ucreti 5 YTL oluyor 28.01.2006 erkek anasınıfı oğrtmeni olur mu? Forumtr' deki Tum Oğretmenlere İthafen: Ben Bir Oğretmenim! halk eğitim merkezlerinde kimler oğretmen olur? Sozleşmeli oğretmene mujde! ağustos atması icin bilgi verebilirmisiniz Tarih Oğretmenlerinin paylaşım yeri. Yardiminiz Lazim Sayin Ogretmemlerim yaztatiline ogretmenevlerine gidilirmi... ambar takip programı lazım Lutfen yardım edin.Cok acil Oğretmen babalara ninniler stajyerken ceza alan oğretmen Okul Oncesİ OĞretmenlerİ Burada BuluŞalim Aldığım maaş doğrumu ( Okullar icin proje fikirleri Tum oğretmen olan arkadaşlara! Hizmetici Eğitim Faaliyetleri Memura zam mart ayına kaldı 05.02.2006 6. -7. ve 8. sınıf coklu zeka derleme planlar matematik 6. -7. ve 8. sınıf coklu zeka derleme planlar Rehberlikle ilgili 7 Adet E-kitap yurt dışı oğretmenlik başvuruları başladı bilgisayar dersinde not verilmeyecekmi ? Yeni ek ders ucreti: 5.50 YTL Oğretmenler uyumayın(Boyle zam olmaz olsun) Geometri 1 gunluk plan arıyorum yardım edin lutfen Kariyer Oğretmenlik Ek Sınavı' 30 Nisan'da Ayında Yapılacak 07.02.2006 Lisans Tamamlamada Başvuru Başlıyor... Normal suresini tamamlamayan oğretmen ek ders alamayacak 07.02.2006 matematik karışık konu testleri oğretmenler secimde akp hukumetine oy verecek mi yaprak testler(2,3,4,5,6,7 ve 8. sınıflar) Yenİ Ucret 5 Ytl Bİlgİsayar OĞretmenlerİ Nerede? 2002 Sonrasi Atananlar Ve Yolluklar lgs deneme sınavları