B-700: Shelby Daytona. Hem offroad hem de pist icin.
A-800: Atomic Punk, Mercedes X series. Punk pist icin cok cok iyi bir arac. Daha iyisini gormedim. Mercedes offroad icin. Vites oranları biraz kısa. Bu sayede top Speed duşuyor fakat hızlanış, kalkış ve kontrol icin iyi oluyor. Bir de Stelvio Quadrifoglio var, kontrolu cok iyi fakat bir tık yavaş bir arac. Nomad Ariel var bir de, fena değildir.
S1-900: Cok araba var. Hızlı araclara gectiğinizde olay aractan cok sizde oluyor. Ozellikle pist ve sprint yarışlarında. Continental FE, Bugatti EB, Lotus Elise GT1, ve Mustang S5 onerebilirim. Offroad icinse kesinlikle Porsche Macan. 2019 olan değil ama. Macan o kadar iyi ki, pistte bile kullanabilirsiniz. Cok hızlı. Kontrol kısmı ise biraz size bağlı. Oyuna yeni başladıysanız devamlı spin atacaksınız.
S2-998: Bu sınıfta da cok arac var. Şu aralar favorim Zenvo TSR-S. Mukemmel otesi bir arac. Gram kaymıyor. Ve cok hızlı. Mutlaka bir adet garajınızda olsun. Bunun dışında Ferrari FXX, 812, 599XX Evo, McLaren Senna, Koenigsegg CCGT onerebilirim.
Drift: RWD icin Mercedes C63. Formula Drift adı altında cıkan araclardan bile cok cok daha rahat bir arac. İster uzun ister kısa her turlu drifti yapıyor. Daha iyisini gormedim. AWD icinse herhangi bir Hoonigan aracı olur. Neredeyse hepsi aynı.
Drag: Kesinlikle Shelby Monaco King Cobra. 599XX Evo gibi 500 gormuyor fakat 0-400'u 5-6 saniye falan. Mutlaka garajınızda olmalı.
Gorunduğu kadar iyi olmayan araclar: Nissan, Mazda ve Subaru'nun tum aracları oyunda cok sonuk kalmış. Rakiplerine gore yavaşlar. Fakat modifiye secenekleri cok geniş.
Parasıyla hava atmak dışında hicbir işe yaramayan araclar: Ferrari Pista, Jaguar I-Pace, Mercedes Brabus E63, Lamborghini Huracan Performante, Dodge Demon.
İlginc bir şekilde beklenenden daha iyi olan ve unranked yarışlarda da kullanılabilecek araclar: 97 Honda Civic Type-R, Renault Megane R26.R, Toyota T-100 Baja, TVR Cerbera, Porsche 959 Prodrive Rally RAID, Porsche 918, Alfa-Romeo Giulia Quadrifoglio FE.
Aracların gucleri yaptığınız ayarlar ile alakalı. Buraya yazdığım aracların hepsinin bircok ayarını denedim ve ortalamasını yazdım.
Sizin de eklemek veya cıkarmak istedikleriniz varsa yazabilirsiniz.
Forza Horizon 4 Yarışları İcin Arac Onerileri
Oyun Dünyası0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Forza Horizon 4 Yarışları İcin Arac Onerileri