sayısal loto talihlileri sayısal talihlileri ruyada loto oynamak ruyada kazanmak oynamak
Melekler ben bu amcanın kazanmasına cok sevindim cunku durumu pek iyi olmayan birisiymiş..

Sayısol Loto talihlisi 55 yaşındaki emekli bir işci... Catısı akan kerpic bir evde ablası ile yaşıyor. Biri ozurlu 2 yeğenine de o bakıyor. İşte talihli;

Milli Piyango İdaresi Genel Mudurluğunun duzenlediği Sayısal Loto'nun bu haftaki cekilişinde ''9, 11, 18, 27, 36, 41'' numaralarını bilen 5 kişiden birinin Bursa'nın Karacabey ilcesinde yaşayan 55 yaşındaki bir emekli olduğu bildirildi.

Sayısal Loto'dan 542 bin 350 lira 30 kuruş kazanan 5 talihliden biri olan ve tek katlı kerpic evde, biri engelli 2 yeğeni ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan emekli Kazım Danabaş (55), buyuk bir sevinc yaşadığını soyledi.

15 YILDIR DENİYORDU

Danabaş, 15 yaşından beri şans oyunları oynadığını belirterek, ''40 yıl once
spor toto oynamaya başladım. Ardından surekli at yarışı oynuyordum. 13 yıldır da duzenli olarak sayısal loto oynuyorum. Bu hafta da 3 TL'lik kupon oynadım ve sonunda 542 bin liralık buyuk ikramiye bana cıktı. Cok mutluyum'
' dedi.

ODUN KOMUR İCİN KREDİ CEKMİŞ

Ramazan Bayramı ve odun komur almak icin bir sure once bayram kredisi cektiğini anlatan Danabaş, ''Odun komur almak icin gectiğimiz gunlerde bankadan kredi cekmiştim. Bayram oncesi buyuk ikramiyeyi kazanmak beni cok rahatlattı, adeta bayram hediyesi oldu''

İLK İŞİ BİR EV ALMAK

Danabaş, lotodan kazandığı ikramiyeyle ilk olarak bir ev alacağını, ablası ve yeğenlerine daha iyi şekilde bakacağını dile getirerek, ''Kışın yağan kar sonrasında evimizin catısı cokmuştu. 2 odalı kerpic evde yaşıyoruz. 542 bin lirayı en iyi şekilde değerlendireceğim'' dedi.

Kazım Danabaş'ın, buyuk ikramiye isabet eden kuponu, Karacabey İş Bankası Muduru Alper Kara'ya teslim ettiği oğrenildi.
diye konuştu.