Spor Toto Super Lig'in 10. haftasında konuk ettiği İstanbulspor'u 2-0 yenen Medipol Başakşehir'de teknik direktor Emre Belozoğlu, mağlup oldukları Demir Grup Sivasspor macından sonra galip gelmenin kendileri icin onemli olduğunu soyledi.
Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından duzenlenen basın toplantısında acıklamalarda bulunan Emre Belozoğlu, Bartın'ın Amasra ilcesindeki maden ocağında yaşanan patlama nedeniyle cok uzgun olduğunu belirterek, "Vefat edenlere Allah'tan rahmet, kalanlara ve ailelerine sabır diliyorum. İnşallah bir daha aziz milletimiz boyle sıkıntılar yaşamaz. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun." ifadelerini kullandı.
Belozoğlu, ozellikle macın ilk yarısında iyi bir futbol ortaya koyduklarını soyleyerek, şoyle konuştu:
"Bugun kazanmak onemliydi. Gecen hafta iceride oynadığımız Sivas macından ders cıkardığımızı gosterdik. İki gun once onemli bir mac oynamamıza rağmen ilk yarı, istediğimiz tempoda gitti. İkinci yarı ufak tefek yorgunluklar oldu. Oyuncu kalitesi bizim kalitemizin altında olmasına rağmen organizasyonu yuksek bir takıma karşı oynadık. Osman hocayı tebrik ediyorum. Onlar da bu ligde onemli işler yapacak diye duşunuyorum. İlk yarıdaki oyunu, ikinci yarıda parca parca oynasak da onların da bizim gibi pas hafızası olan bir takım olduğunu bildiğimizden baskıyı doğru yerlerde yaptık. İlk yarıda cok daha net bir skor elde edebilirdik. Bunu beceremedik. İkinci yarıda maca ortak oldukları anlar oldu, o arada calıştığımız organizasyondan bir gol attık. Mutluyum, kazanmak guzel, yolumuza devam ediyoruz. Bu sene 19. macı oynadık, 13. galibiyeti aldık, yalnızca tek mağlubiyet yaşadık. Kolay rakamlar değil."
FENERBAHCE MACI HAKKINDA KONUŞTU
Emre Belozoğlu Başakşehir-İstanbulspor macının ardından Fenerbahce hakkında dikkat ceken sozlere yer verdi!
Spor Haberleri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Emre Belozoğlu Başakşehir-İstanbulspor macının ardından Fenerbahce hakkında dikkat ceken sozlere yer verdi!