Steam - Origin GeForce Now 50 Mbps vs 100 Mbps
Oyun Konsolları0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Steam - Origin GeForce Now 50 Mbps vs 100 Mbps
-
16-10-2022, 20:49:04Arkadaşlar oncelikle merhaba. Şu an Turkcell fiber 35Mbps internet kullanıyorum. Bilgisayarım gunumuz oyunlarını kaldırmadığı icin GeForce Now Premium satın aldım fakat coğu oyunda bu internet ile takılmalar yaşıyor ve orta grafiklerde dahi coğu zaman zor oynuyorum. (kablolu bir şekilde internete bağlanıyorum) bu sefer aklıma internet hızını yukseltmek geldi. Hızı aslında 100Mbps'ye yukseltmeyi duşunuyordum fakat malum internet fiyatları yuzunden ve şu an odediğimiz ile arasında dağlar kadar bir fark oluşturduğundan 50Mbps'ye gecmek geliyor elimden sadece. Peki sizce 50Mbps oyunları Ultra veya yuksek grafiklerde oynamamı ve takılma, donma sorunları ile karşılaşmamı engeller mi? Sonucta kendi sitelerinde dahi 50Mbps'nin yeterli olduğu yazılmış. Eğer 100Mbps ile aralarında cok buyuk bir fark olacaksa veya 50Mbps işimi gormeyecekse aradaki fiyat farkını odemeye gerek olduğunu duşunmediğim icin fikir almak istedim şimdiden geri donuşlerin ve yardımlarınız icin teşekkurler, iyi sosyaller.