Şimdi Steam'i yukledim ve giriş yapmaya calıştım. Guvenlik kodu istedi. Bende kayıtlı e-posta'yı actım ve, Steam'den gelen mesaja tıkladım. Ancak, cok garip bir olay var. Adres doğrulamada iki yer aynı ama ben orada yaşamıyorum.
IP numaram orada yazanlarla aynı (Speedtest'te oğrendim ıp numaramı) ama, adres farklı. Ne yapmalıyım?
Resim daha acıklayıcı olur.
İki konumda aynı ama, ben o konum adresinde yaşamıyorum.
Daha once, Steam'le ilgili bir konu acmıştım. İlgisi olabilir belki.
Başka Bilgisayardan veya iPhone'den Steam Alışverişi Yapmak Guvenli mi?
Yardım eden yok mu?
Daha once actığım bir konuda, BOOT menu'den eski kullandığım kısımlara gidebildiğimi ve, orada her şeyin aynı kaldığını soylemiştim. W8.1'i kurmadan once Steam'i ve kurulum sırasında her diski sildim. Bu sayede Steam'de silindi. Bu nedenle Steam bu hatayı vermiş olabilir mi?

Devam edeyim mi? Ben mi fazla abartıyorum?
Buda gelen mesaj:
Hesap adım ve IP adresim doğru. Dediğim gibi ben mi abartıyorum?
Not: İşe yararsa diye, daha once actığım konu. Burada detaylı olarak ilk sayfada anlatmıştım sorunlarımı.
M5A97 LE R2.0 Anakart Bıos Guncelleme Problemi ve Bolunmuş Disk Sorunu
Steam'i sildim ve, yeniden yukleyip, giriş yaptım. Bu defada farklı bir yer-Ip adresi verdi ve, ikisi de ayı gene.
Ve, gelen mesaj ''norepylsteam...'' şeklindeydi. Normalde, ''Alışverişiniz icin teşekkur ederiz'' biciminde olurdu.
Sıkıntı veya, sorun var mı bu işte? Yoksa sadece Steam'in sapıtması mı?
Bu defa'da farklı bir IP adresi verdi. Benimkiyle aynı değil.
Yaşadığım yer gene değil. Şehir dışında, Steam'de alış veriş yaptığım icin olabilir mi?
@mikail Fidan
@recep Baltaş
Yardım eden yok mu?