NFS: Underground 2'deki Bayview City'e aynı ışıklar mevcut. NFS: Underground 2'deki gizemli şehrin duz yolları var. Aynısı, NFS: Underground 1'deki Olympic City'nin haritasında aynı yol hatlarına sahip. Şehir sıralamada şoyle, en sol tarafta Olympic City sonra ikinci sıradaki şehir Bayview, ucuncu şehir Palmont City, dorduncu şehir Rockport City, beşinci şehir Tri-City Bay (NFS: Undercover'ın haritası). Beşinci şehir tam olarak, NFS: World'de Rockport City'de Rockport Turnpike yolunun sonunda. Turnpike yolunu NFS: Most Wanted'da sadece kopru olarak goruyoruz, NFS: World'da o yoldan gidebiliyoruz ama Tri-City bayağı giriş yapamıyoruz. Evet, harita teorim bu ancak ben bu teorimi oyunun senaryosu ile benzetemiyorum. Oyunun senaryosuna gore, Olympic City'den Bayview'e ve sonra Rockport gidiyoruz ancak haritamda Bayview'da rockport gidince Bayview'ın yanında Palmont City var ancak biz bu şehri hic gormuyoruz ancak NFS: Most Wanted'ı bitirene kadar. Yani cozemedim, ben bu gizemi. Ancak harita teorisi bayağı iyi buldum ama oyun senaryosuyla uygun bulamadım. Siz ne duşunuyorsunuz?
Dosya Ekleri