Merhabalar. Normalde cok basit bir şey ama yapamayan, zorlanan kişiler elbette vardır. Burada amacım da o arkadaşlara yardımcı olmak. En son dikkatimi @pccandır arkadaşımız actığı konu ile cekti. Bir rehber gormedim, bulamadım forumda bununla ilgili. Hadi başlayalım.

Oncelikle sitemize giriyoruz.

Uyeliğimiz varsa giriş yapıyoruz. Yoksa uye olabilir yada benim gibi Sosyal medya hesaplarınızdan biriyle de giriş yapabilirsiniz.

Almak istediğimiz oyunu arayıp bulduk. Ayrıntılarına gittiğimizde karşımıza boyle bir odeme kısmı cıkacaktır.

Bu menude G2A tarafından secilen kısımdan yada satıcılardan birini tercih edebiliriz. Satıcılardan alan arkadaşların dikkat etmesi gereken şey satıcının kac satış yaptığı, bu satışlardan yuz uzerinden kac olumlu oy aldığına bakmalarıdır. Mesela ustteki resimde 21616 satış yapmış, %99 olumlu bir satıcı varken altında da 5 satış yapmış, %0 olumlu bir satıcı var. Bu durum onun kesinlikle guvensiz olduğu anlamına gelmiyor fakat cok da guvenilmesi gerektiğini duşunmuyorum. Tercihimiz ustteki satıcı gibileri olmalı genellikle.

Hangisinden alacağımıza karar verdikten sonra yanındaki butondan alışverişimize devam ediyoruz.

Bu ekran karşımıza geldiğinde oyundan kac adet alacağımıza, Shield alıp almayacağımıza karar veriyoruz. Shield konusunda sizlere onerim 35-40 TL ustu oyunlarda kullanın ne olur ne olmaz diye. Paranız kalmaz genellikle G2A yonetiminde ama illa ''Ben garanti olsun istiyorum'' diyorsanız alın. Sonra giriş yaptığınızdan oturu ''E-posta Adresiniz'' kısmında bir E-posta yazılı olacaktır. Siyah dikdortgen icinde bulunan kısımdaki sozleşmeyi okumanızı oneririm. Sonra klasik ''Kabul Ediyorum'' onayı veriyoruz ve odemeye git diyoruz.

Odeme seceneklerimiz bunlar. Ben İninal kart kullanıyorum, hem Skrill hem de Credit/Debit Card kısmından odeme yapabiliyorum.

Sizler icin ''Skrill'' kısmını kullanarak bir ornek gosteriyorum ;

Skrill menusunde karşımıza cıkan pencerede Master Card ikonlarından birini seciyoruz.

Sonra bizi yonlendiriyor ve bu sayfaya gidiyoruz.

Bu menude gereken yerleri dolduruyoruz. Sonra telefonumuza bir kod gelecektir. Bu kodu karşımıza cıkan menudeki yere yazdığımızda da odeme birkac dakika icinde onaylanacaktır.

Ve mutlu son.