Evet arkadaşlar yanlış duymadınız! Klavye ile oynuyorsanız aşağı/S tuşuna, gamepad ile oynuyorsanız L2/LT tuşuna basarsanız aracınız yavaşlıyor, hatta durabiliyor! Coğu oyuncunun bilmediği bu gizli ozellik sayesinde virajlarda yavaşlayabilirsiniz ve etrafa ucmadan viraj alabilirsiniz!
Bu gizli ozellik size bir cok şeyi bir arada sunnuyor. Hemen sıralayayım:
1) Aracınız yavaşlarsa viraj alabilirsiniz. Etrafa ucmadan sadece yolda kalarak da yarış tamamlanabiliyor.
2) Başkalarının arabalarına vurmadan gecebilirsiniz! Evet cok ilginc değil mi? Başkalarının arabalarına vurmadan onları gecebilirsiniz! Boylece hem siz hem başkası yavaşlamaz ve oyunun amacı olan yarışmayı daha ust duzeye taşıyabilirsiniz!
3) Başkasına vurmadan gectiğiniz icin ailenize kufur yemezsiniz.
4) Boylece hem kendi yarışınızı hem de başkasının yarışını zehir etmezsiniz. Evet evet, başkasının yarışını da zehir etmezsiniz.
5) Eğer iyi frenleme yaparsanız ve arkadan hızlı gelen aracın sizi gecebilmesini sağlayacak boşluk bırakırsanız, ileriki virajlarda sizin de onu gecebilme ihtimaliniz artar.
Eğer ben beceremem, ben bir kalasım, ben araba ozurlusuyum, bu oyunu sadece diğerlerinin gununu zehir etmek icin oynuyorum, benim tek bildiğim gaza basmak, başkalarına saygım yok, "Viraj mı? o da ne!" diyorsanız, ya Wreckfest/BeamNG oynayın yada otomatik frenleme ozelliğini acın.
Surprizbozan
Forza Horizon 5'te arabalardaki gizli yavaşlama ozelliği nasıl kullanılır?
Oyun Dünyası0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Forza Horizon 5'te arabalardaki gizli yavaşlama ozelliği nasıl kullanılır?