Son zamanlarda bircoğunuz gormuştur, Steamdealz, Steamlottery, G2A'da felan rastgele steam oyunları veriyorlar. Resimlerde ve reklamlarda GTA V, Far Cry 4, The Witcher 3 gibi oyunları gosterip gaza getiriyorlar. Benim de kartında son 6-6.5 TL kalmıştı. Random key'de 2$'dı, alayım bakalım ne cıkarsa dedim, aldım. Tobe's Vertical Adventures adında sacma sapan bir oyun verdiler. 10TL değerindeymiş ancak bizim gozunuzde para etmez. Oyleki sırf boş kalabalık ve ben boyle sacma sapan şeyleri sevmediğimden arkadaşıma verdim
Sonra biraz araştırdım. (Nasıl bir kafadaysam almadan once değil, sonra araştırıyorum.) Zaten tahmin ediyordum dandik bi' oyun geleceğini de yine de denedim işte. (Hani gece buzdolabının acarsın, bi' şey olmayacağını bilirsin ama yine bi' umut bakarsın ya oyle bi' şey.) Neyse, sordum soruşturdum, videoları felan izledim, sadece ben değilmişim, herkese aynı şekilde sacma sapan oyunlar gelmiş. Hic iyi oyun gelen var mı diye iyice araştırdım, maalesef. Kısaca sizin de oyle paranız kaldıysa, boşverin kalsın, bi' umut Random key almayın, ya da ne bileyim gidin CS:GO'da kutu felan acın.
Okuduysanız teşekkur ederim, iyi gunler