İzmir'de Kapıcılık Yapan Nejdet İ, 14 Yıllık Eşi S.i'nin Kendisini, Bir Kapıcı Arkadaşıyla Aldattığını İddia Ederek Boşanma Davası Actı.
İZMİR’de kapıcılık yapan Nejdet İ, 14 yıllık eşi S.İ’nin kendisini, bir kapıcı arkadaşıyla aldattığını iddia ederek boşanma davası actı.
Nejdet İ, dava dilekcesinde, eşini bir sure takip ettiğini anlattı ve "Benim adıma kayıtlı cep telefonunun dokumanını aldığımda, birden fazla telefon numarasıyla mesajlaşmalar ve konuşmalar yaptığını gordum. Arkadaşım Recep’le mesajlarını gorunce bu evliliğin artık bittiğini anladım. Eşim bu durum karşısında babasının evine gitti. Ben son ana kadar cocuklarımın anası rezil olmasın duşuncesiyle hep sabrettim. İki cocuğumu duşunerek hareket ettim, sonunda boşanmaya karar verdim" dedi.
İzmir 9’uncu Aile Mahkemesi’nde actığı davada boşanmak istediğini belirten Nejdet İ. eşinin, ahláki olmayan bu durumunu oğrenen cocukları uzerinde baskı kurmaya calıştığını belirtti. Necdet İ, annelerinin boşanma davası bitene kadar cocuklarını gormemesi yonunde karar verilmesini talep etti. Mahkemenin kadın yargıcı, Nejdet İ’nin isteğini yerinde bulup, dava bitene kadar S.İ’nin cocuklarını gormemesi icin tedbir kararı verdi. Duruşma, S.İ’nin savunma yapması icin duruşmayı erteledi.
kaynak:haberler.com
eşini aldatmakla suclanan kadına cocuklarını gorme yasağı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- eşini aldatmakla suclanan kadına cocuklarını gorme yasağı