Eskişehir'de oyun oynamakta olan 2 yaşındaki Burak Dilber isimli cocuk, komşularının zincire bağlı olan kurt kopeğinin saldırısına uğradı. Yuzu, eli ve kulağı parcalanan kucuk Burak, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Alınan bilgiye gore, ıUuolay, gectiğimiz pazartesi gunu Cankaya Mahallesi Gocmen Blokları'nda meydana geldi. İddiaya gore, akşam saatlerinde oturdukları binanın onunde oyun oynayan Burak Dilber, yan apartmanda oturan komşuları 59 yaşındaki İsmail Taşcı'ya ait olduğu belirtilen zincire bağlı olan kurt kopeğinin saldırısına uğradı. Bir anda neye uğradığını şaşıran kucuk Burak'ın yuzu, sol kulak ile sol eli ve dudağı kopek tarafından parcalandı. Bu sırada, anne Nurcan Dilber, kopeği tekmeleyerek oğlunu kurtardı.
Kucuk Burak, anne ve babası tarafından Devlet Hastanesine goturuldu. Kucuk Burak, acil serviste yapılan ilk mudahalenin ardından ambulansla Eskişehir Osmangazi Universitesi (ESOGU) Tıp Fakultesi Hastanesi'ne goturulerek Plastik Cerrahi servisinde tedavi altına alındı. Dilber ailesi, cocuklarını ısaran kopeğin sahibi İsmail Taşcı'dan şikayetci oldu.
Yaşadıkları karşısında adeta şok gecirdiklerini belirten anne Nurcan Dilber, "Eğer oğlumun sesini duymasaydım, kopek cocuğumu parcalayarak oldurecekti" dedi.
Yaşadıklarını korku dolu gozlerle anlatan anne Dilber, "Akşam vakti oğlum Burak ile oturduğumuz apartmanın onune cıktık. Oğlum Burak, oynarken bir kadın siteye ait barakaların yanında kulubesi bulunan ve zincire bağlı olan kopeğe yiyecek vermiş. Oğlum Burak da kulubenin yanına yaklaşınca kopek aniden ona saldırmış. O sırada oğlumun acı icinde feryat ettiğini duydum. Hemen koştum ve oğlumu kopeğin ağzından kurtardım" diye konuştu. Ote yandan, Eskişehir Emniyet Mudurluğu yetkilileri, olaydan sonra kopeğin sahibi hakkında gerekli yasal işleme başlandığını bildirdi.
15 dakika once
kaynak:haberler.com
2 yaşındaki cocuk oynarken kurt kopeginin saldırısına ugradı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- 2 yaşındaki cocuk oynarken kurt kopeginin saldırısına ugradı