Arkadaşlar kısa bir sureliğine memlekete geldim ve burada benim icin en onemli oyun olan PES 2015 oynamaya devam etmek icin dosyalarımı harddiskime attım, burada "....steamappscommonPro Evolution Soccer 2015" klasorune yapıştırdım. İcinde exTReme 15'e yuklu fakat sorunun bundan kaynaklı olduğunu duşunmuyorum. Oyunu acmaya calıştığımda beni Steam hesabıma yonlendiriyor ve oyunu indirmek istiyor. Evet dediğimde de oyunu baştan indirmeye başlıyor. Oyun butunluğu doğrula demek icin ayarlarına girdiğimde sadece oyunu indirirken oyun butunluğunu doğrula diyebiliyorum. Doğrulama tamamlansa bile oyuna girmeye calıştığımda indirme bolumune yonlendiriyor beni. Oyunu indirmeyi iptal edip tamamen oyunu diskten sil dediğimde oyun butunluğunu doğrula diyemiyorum cunku Disk Kullanımı:Yok diyor ve o bolumde ki her şey deaktif. Oysa ki ben diskteki butun dosyaları sil demeden once dosyaları ayrı bir klasore kopyalıyorum, herşeyi sil dedikten sonra tekrar aynı yere yapıştırıyorum. Steam'in varsayılan indirme klasoru ile kopyaladığım yer aynı hedef.

Oyunum orijinal.

Guncel arkadaşlar sorunu cozmem lazım birkac gunum kaldı.

Guncel