Grafikteki yeşilin iniş cıkışlarına bakmayın, o anlarda da 0 b oluyor. Hatta yeşilin ustune getirdiğimde de "ağ 0 b/sn" diye yazıyor. Şimdi fark ettim, yanlışlıkla oyun indikten sonra sadece disk kullanılan kısmı paylaşmışım ancak ağ kullanımı dediğim gibiydi, neredeyse nadiren 10-15 saniyeliğine 1-2 MB olup akabinde yine 0 b oluyordu. Gecen gun demo oyun oynayınca gelen XP'yi almak icin neredeyse boyutu en duşuk oyunlardan 11 tane indirdim. Normalde 6 MB ağ kullanımı olsa ve disk kullanımı duzgun olsa indirmem 10-15 dakika falan surecek oyunları yaklaşık 30-45 dakikada zor indirdim. Boyutu yuksek oyunlarda boyle bir şey yaşamıyorum, orneğin;
Yeşilin indiği yerler yine yuksek. Oyun disk kısmıyla beraber tamamen indikten sonra (sanırım oyunun dosyalarını doğrulamak amaclı olan kısım) tekrar sadece disk kullanımı olan bir yer oluyor, boyutu yuksek oyunlarda orada disk kullanımının 300 MB olduğunu gordum ancak CS:GO'da maksimum 17 MB gordum. Sebebi nedir, nasıl duzeltebilirim? Bu arada oyun SSD'ye kurulu. Yardımcı olacak herkese teşekkurler.