Selam Forza 4'u yeni almış biri olarak bir arabada gozum kalmıştı pahalı olduğu icin para kasmak cok uzun zaman alıyordu. Birisi Ferrari satıp para kazanıyor diye bende onu al sat yaparken McLaren'i gordum. Gorunuşu cok hoşuma gitti tabii nereden bileyim o arabayı almanın ana ban sebeplerinden olduğunu haberim yok. Dedim 1 tane araba alsam ne olabilir ki, cok şey oldu gorduğunuz gibi 30 yıl ban yemişim MP girememe değil muzayede araclarının ve başkalarının yaptığı Livery'lerin kısıtlanması cok koydu.(İnsafsızlar bari perma falan ataydınız.) Evet, "Pişmanım uzerime gelmeyin.". Bu banı actırmak icin yazsam yani yeni oyuncuydum yaptım bir hata gibi bir şeyler desem kabul edilir mi? Banım acılır mı? Ya da ne sistem banı yemiş miyim yeni Microsoft hesabı ile girmek işe yarar mı? IP değiştirsem vs. gibi onu soracaktım. Biliyorum playground Games hile glitch vs ban konusunda cok kararlı bir studyo ama biraz da olsa şansım yok mudur? Oyunu iade de veremiyorum. Bu arada oyunu Steam'den oynuyorum.
Dosya Ekleri

1657105626135.png 25,4 KB · Goruntuleme: 29