İki gun once bilgisayarıma tekrardan Windows 7 kurulumu yaparak oyunlarımı yuklemek istedim. Fakat severek oynamış olduğum GRID 2 oyununa giriş yaptığımda "The save data is corrupt." hatasını aldım. İnternetten araştırmalar yaparak sorunu cozmeye calıştım fakat bir turlu sorunu cozemedim ve sorun hakkında konu acmaya karar verdim. Forumumuzda da daha once bu tip bir sorun ile karşılaşılmış, fakat sorunun işletim sisteminden kaynaklandığı ile alakalı yorumlar yapılmış. Oyunu şu an icin steam uzerinden indiriyorum daha once ki yuklemelerim steam uzerinden alınan yedeklerden ibaretti. Bu arada steam uzerinden oyun bellek butunluğunu kontrol ettirdim. Ardından, Oyun 16 Mb'lık bir guncelleme aldı ve aynı sorun devam etti. Yeni bir kariyer oluşturup devam etmek istedim ve oyunu kapattım. Tekrar actığımda ise diğer ilerlemem aynı şekilde duruyordu ve onu şectiğimde hata veriyordu. Bir diğer olan yeni ilerlememi sectiğimde ise oyun hata verip otomatik olarak kendini kapatıyordu. Konu ile ilgili yardımlarınızı rica ederim.
Saygılarımla.
Evet arkadaşlar kota yuzuden henuz şimdi indirebildim oyunu fakat aynı sorunlar devam etmekte. Steam cloud ' taki oyun dosyalarını silme gibi bir durum mumkun mu ?
Merhaba @recep Baltaş Bey,
Konu hakkında yardımcı olabilme gibi bir durumunuz var mıdır ? gunlerdir kimseden ses soluk cıkmadı.
Cozuldu. Steam cloud ' taki kayıt dosyalarını sildikten sonra oyunu normal olarak oynamaya başladım.