Bir ara altta anlattığım olayları yaşamıştım. Amaclarını tam olarak da bilmediğim icin buraya yazmak istedim. Hem de bilgilenmiş olursunuz.

Bundan uzun bir zaman once yabancı birinin teki bana Discord'dan bana "Steam hesabını yanlışlıkla şikayet ettim" demişti. Sonrasında Steam yetkilisi olduğunu iddia ettiği bir kişiye istek at, sorununu soyle o da sorununu cozer dedi. Bende tabii bu olayı daha onceden yaşadığım icin ve yemediğim icin olayları biraz dalgaya aldım

Sonra ise malum kişiye istek attım bir sure sonra yazdı bana. Sorun nedir dedi işte bende anlattım. Sonra ise bana Steam'in en son aldığın oyunların olduğu kısmın ekran goruntusunu at dedi yoksa hesabın yasaklanabir gibisinden cart curt şeyler soyledi.

ama ilk bu olayı yaşadışımda acaba yetkili mi, doğru mu yalan mı soyluyorlar bana diye bir araştırma yapmıştım. Hesap da yeni acılmıştı yani hic inanmamıştım zaten.

Hesabın yasaklanır dediğinde dalgaya aldım ve en sonda beni aptal mı zannettiniz sizi şikayet edeceğim dediğimden bir sure sonra beni engellediler, hem şikayet eden hem de sozde yetkili kişi.

sizin de başınıza boyle bir şey geldi mi? Sizce amacları nedir? Bu arada bu olay olduktan sonra Steam hesabımda herhangi bir şey değişmedi.