Merhaba arkadaşlar. Origin hesabımda Battlefield 1 Standard Edition var. 3 gun sonra Steam indirimleri başlayacak ve ben de o indirimler gelince Battlefield 1 Revolution alacağım. Fakat bir konuda endişeliyim.

Daha onceden Epic uzerinden Star Wars Battlefront II'yi ucretsiz edinmiştim. Sonra ise Steam'den Battlefront II'yi 42 TL'ye tekrar aldım. Fakat Steam'den Battlefront II'yi başlatmak isteyince bazen oyun başlamıyor. Origin "The game STAR WARS™ Battlefront™ II does not appear to be installed." hatası veriyor. Sorunu cozmek icin Origin'i kapatıp acmam gerekiyor. Bazen ilk kapatıp acmada duzelmiyor, ikinci kez kapatıp acmam gerekebiliyor. Sonra Steam'den oyunu başlatınca oyun acılıyor. Yine Steam'den aldığım Star Wars Jedi: Fallen Order oyununda ise boyle bir sorun cıkmıyor. Origin hesabımda Fallen Order'ın sadece Steam surumu mevcut.

Battlefield 1'de de Battlefront II'de karşılaştığım sorun ile karşılaşırım diye endişeliyim.

Origin hesabında hali hazırda Battlefield 1 Standard Edition varken yine aynı Origin hesabına bağlı olan Steam hesabına Battlefield 1 Revolution alınır mı?