Steam - Origin Şifresi unutulan Steam hesabı nasıl kurtarılır?
Oyun Konsolları0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Steam - Origin Şifresi unutulan Steam hesabı nasıl kurtarılır?
-
16-10-2022, 19:01:11Eski Steam hesabımı en son 2012 yılında kullanmıştım fakat şifremi unuttuğum icin şimdilik giriş yapamıyorum kullanıcı adımı ve son şifremden onceki birkac şifremi eski mesajlarım aracılığıyla hatırladım. Steam uzerinden Parolamı Unuttum ibaresine tıklayarak şifremi bulmaya calıştım fakat beni Steam hesabımdan daha eski olan Hotmail hesabıma yonlendirdi. Hotmail hesabımın şifresini oğrenmeye calıştım fakat Hotmail cok aşırı derecede zorladı. Kimseye mail gondermediğim hesaptan bana gonderdiğim birkac mailin konusunu yazmamı istemesi gibi ilginc olaylarla karşılaştım. Tek kullanımlık kod ile girmeyi denedim fakat hattımı değiştireli 3 yıl oldu ve mail eski telefon numarama kayıtlı. Dolayısıyla şifremi alamadım ve eski Steam hesabımdaki oyunlara erişemedim. Ben de yeni bir Steam hesabı acıp bir oyun satın aldım. Steam Destek ekibi ile goruşup eski hesabımdaki oyunları yeni hesabıma ya da yeni hesabımdaki bir oyunu eski hesabıma aktarmak mumkun mudur ? Sizlerin tavsiyesi nelerdir ? Ne yapmalıyım ?