Bu sorun bende cok uzun zamandır var. Bilgisayarı iki kişi kullanıyoruz biri kardeşim biride ben ikimizinde ayrı ayrı steam hesabı var kardeşimin oyunları hicbir zaman silinmiyor ama benim indirdiğim oyunlar birkac saat icinde veya 1-2 gun sonra kendi kendine bilgisayardan siliniyor. İnternette hicbir cozum bulamadım bu soruna sormadığım kişide kalmadı careyi burada aramak durumunda kaldım
Steam - Origin Steam Oyunları Kendi Kendine Bilgisayardan Siliniyor
Oyun Konsolları0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Steam - Origin Steam Oyunları Kendi Kendine Bilgisayardan Siliniyor
-
16-10-2022, 18:52:05Herkese Merhabalar.
Bu sorun bende cok uzun zamandır var. Bilgisayarı iki kişi kullanıyoruz biri kardeşim biride ben ikimizinde ayrı ayrı steam hesabı var kardeşimin oyunları hicbir zaman silinmiyor ama benim indirdiğim oyunlar birkac saat icinde veya 1-2 gun sonra kendi kendine bilgisayardan siliniyor. İnternette hicbir cozum bulamadım bu soruna sormadığım kişide kalmadı careyi burada aramak durumunda kaldımherhangi bir bilgisi olan varsa bu konu hakkında lutfen es gecmesin benim icin cok onemli bıktım artık bu sorundan. Bilgisayarda belki virus vardır diye kac kere format attım antivirus programlarının neredeyse hepsini teker teker denedim ama sonuc aynı oyunlar siliniyor. Kardeşimin oyunları ise hicbir zaman silinmiyor. Benim oyunlarımı kardeşimin silmediğinden eminim. Steam hesabımın şifresini bile değiştirdim ama nafile