ibrahim tatlıses turkiyeye dondumu ibrahim tatlises turkiyeye dondumu tatlıses almanyadan dondu mu tatlises turkiyeye dondumu
ibrahim tatlıses, Turkiyeye donuyor, iyileşti, tedavisi, Almanyada, ibo, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz

Sevgili melekler,
İbrahim Tatlıses hayranlarına mujde!Tedavisi biten imparator onumuzde ki ay ulkemize donecek.Ntvmsnbc nin verdiği bilgi şoyle:

Ahmed Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses’in son durumuyla ilgili ilk kez Hurriyet'ten Cengiz Semercioğlu’na konuştu. Beklenen haberi veren Tatlıses, babasının Almanya'da suren tedavisini bittiğini ve Haziranda doneceğini belirtti.

BUNU DA HALLEDERİZ EVLAT
Tatlıses, babasının durumunu ve silahlı saldırı sonucu yaşadıklarını şu sozlerle anlattı:

"Bacaklarım tutmuyordu. “Neden bu hastaneye getirdiniz?” diye bağrınmaya başladım. O sırada bir iki tane vurmuşum korumalara. Kafasından vurulmuş, her yeri kan icinde ama şaşırtıcı derecede bilinci acık. Benim o sağa sola saldıran halimi gorunce bana ne dedi biliyor musun? “Rahat ol evlat, bunu da hallederiz” dedi. Ambulansta giderken ikinci olarak da “Bana bunu kim yaptı?” diye sordu.

HAZİRANDA DONUYORUZ
Ben buraya gelmeden doktorlar “Artık taburcu olabilirsiniz” dedi. O kadar iyi durumda anlayacağın... Doktorlar “gidebilirsiniz” dedi. Ama biz biraz daha kalsın istiyoruz... Fizik tedaviye biraz daha devam etsin orada. Haziran başında donebiliriz. Cunku orada daha rahat, buraya gelse ziyaretciden yorgun duşer. Orada fizik tedavide kullandığı cihazlardan satın alıp buraya getireceğiz."