Selamlar. indirimler başladı. Ben de size guzel bir liste hazırlamak istedim.

The Witcher 3: Wild Hunt - 75 liradan 14.99 a duşuyor. 15 liraya bedava. 100-200 saate kadar oynayabilirsiniz.

Subnautica - 50 liradan 15 liraya duşuyor. Harika bir keşif oyunu. Hikayesi de etkileyici bence. Bir okyanusun ortasına duşuyorsunuz ve ne olduğunu anlamak icin keşif yapmanız gerekiyor. Oyun biraz zor fakat bu fiyata mukemmeldir.

Metro - Tek tek hepsini yazmayacağım, iki oyunu zaten Epic bedava vermişti fakat kacırdıysanız indirimde cok makul fiyatlara duşuyorlar. Atmosfer ve hikaye bakımından mukemmel oyunlar ucu de.

Death Stranding - 400 liradan 280 liraya duştu. Daha ucuza alınıyordu fakat Director's Cut versiyonu cıktığı icin pahalılaştı. Eğer Death Stranding'e sahipseniz yeni versiyonuna 69 liraya gecebiliyorsunuz. Cok geniş caplı bir oyun. Sıkıcı gelebilir, birkac video izleyip ona gore almanızı oneriyorum.

Hades - 40 liradan 24 liraya duştu. Rogue-like seviyorsanız bayılarak oynarsınız.

Hellblade: Senua's Sacrifice - 49 liradan 12 liraya duştu. Cok karanlık bir oyun. Atmosferi ve hikayesi gereği. 7-8 saatlik oynanış suresi var.

Dying Light - 99 liradan 29 liraya duştu. Coğunuz biliyorsunuzdur zaten anlatmaya pek gerek yok.

Sherlock Holmes: The Devil's Daughter - 149 liradan 29 liraya duştu. 7 liraya almıştım bu sefer cok duşmemiş. Dedektiflik oyunu isminden anlaşıldığı uzere. 10 saat civarı oynanış suresi var ben eğlenmiştim oynarken.

Detroit: Become Human, Heavy Rain, Beyond Two Souls - Ucu de aynı yapımcının aynı turde oyunları. İnteraktif film gibi duşunebilirsiniz. İndirimde makul fiyatlara duşuyorlar.

Kingdom Come: Deliverance - 50 liradan 15 liraya duştu. Bana sıkıcı geldi fakat RPG seviyorsanız guzel bir oyun. 60-70 saat uzun bir hikayeye sahip.

Dishonored - 29 liradan 6 liraya duştu. Gizlilik oyunu. Oynanış ceşitliliği cok geniş bir oyun. 6-7 saatlik zevkli bir hikayeye sahip.

The Walking Dead - Definitive Edition 77 liradan 38.50 liraya duşmuş. Hikayesi mukemmel oyunlardan birisidir. Tum sezonları icinde bulunuyor. Kesinlikle oneririm.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Yorumlarda siz de onerirseniz sevinirim.