başbakan, recep tayyip erdoğan, oyunu kullandı, sandık başında, 2011, secim, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz

Sevgili melekler,
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesi ,Uskudar'da ki Burhaniye İlkoğretim Okulu'nda oyunu kullandı.

İlkoğretim okuluna eşi Emine Erdoğan ve kızı Sumeyye Erdoğan ile birlikte giriş yapan Erdoğan, sandık gorevlileriyle tokalaştı. Gorevlilere kimliğini veren Erdoğan oy pusulasını ve muhru alarak kabine girdi. Kabinden cıkan Erdoğan, elindeki zarfla bir sure basın mensuplarına poz verdi.

Erdoğan zarfı 2182 numaralı sandığa atarak oyunu kullandı. Ardından Emine Erdoğan ve kızı Sumeyye Erdoğan oy kullandı.

Gazetecilere konuşan Erdoğan:

"Dun akşam itibari ile 18.00'de bitirdik bu sureci. Meydanlarda biz konuştuk, şimdi de milletimiz konuşuyor. Milletimiz bu gun milli iradesini ortaya koymak suretiyle, onumuzdeki 4 yıl bu ulkeyi kimin yoneteceğinin kararını vermiş olacak. Tabi bu bizler icin saygı duyulması gereken bir karar olacak."

"Aldığım haberlere gore..."
"Aldığım haberlere gore gayet guzel ve sağlıklı devam eden bir oylama sureci devam etmekte. Milletime hayırlara vesile olmasını diliyor, sizlerinde bu surece verdiği desteğe teşekkur ediyorum. Bugun sandıklarda gorev yapan tum arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.