Gectiğimiz Temmuz ayında Nebraska'da aracıyla takla atarak ağır bir şekilde yaralanan ve gecirdiği bu kaza sonucunda tekerlekli sandalyeye mahkum kalan Galatasaray'ın eski yıldızı Patric Young, sağlık durumuna ilişkin acıklamalarda bulundu.
Eski okulu Providence'de katıldığı bir soyleşide bir konuşma yapan Patric Young, kaza sonrasında yaşadığı zorlu sureci ilk kez samimi şekilde paylaştı. Bir insan icin felc kaldığını oğrenmenin zorluğuna dikkat ceken Young, yeniden yuruyebilmek adına kucuk de olsa bir şansının olduğunu soyledi.
PATRIC YOUNG'IN ACIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE:
"Durumu olduğu gibi kabullendim. Fiziksel olarak biraz engelim olsa da hicbir şey beni iyi bir baba, eş ve insan olmaktan alıkoyamaz. Olayları kontrol edemeyiz fakat başımıza gelenlere bakış acımızı kontrol edebiliriz. Kendi işini kendi gorebilen, guclu bir adamdım. Ancak şu an yardıma muhtacım ancak buna alıştım. Fiziksel olarak yardım istemenin sorun olmadığını anladım. Bu durum beni daha az insan ya da daha az erkek yapmıyor. Durust olmak gerekirse Felc kaldığınızı ve tekrar yurume ihtimalinizin duşuk olduğu haberini almak zor. Ancak hala bir şans var."
Patric Young: Yeniden yurume ihtimalim var
Spor Haberleri0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Patric Young: Yeniden yurume ihtimalim var