şebnem ferah annesi
bakan, ertuğrul gunay, oglu evlendi , inanc erden gunay, kiminle evlendi, haberlerini buradan bulabilirsiniz

Meleklerim sergul hanımın giydiği gelinliğin ust kısmındaki danteli andıran gupur detayı cok hoşuma gitti fakat boydan resimleri basına verilmediğinden bu kareyi paylaşmak zorunda kaldım. Bulur bulmaz sizinle ben evleniyorum kısmında detaylı paylaşacağım.

Gelelim habere;

Kultur ve Turizm Bakanı Ertuğrul Gunay’ın oğlu İnanc Erden Gunay, Ankara Palas’ta gorkemli bir duğunle Sergul Aydın ile dunyaevine girdi.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin kıydığı nikahta, damadın şahitliğini Cumhurbaşkanı Abdullah Gul, Başbakan Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve Bakan Gunay’ın kuzeni Onur Cetinceviz, gelinin şahitliğini ise dayısı Turan Eliuz ve Azerbaycan Kultur ve Turizm Bakanı Ebulfez Garayev yaptı. Nikahın ardından cifte ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulunan Cumhurbaşkanı Gul, mikrofonu Başbakan Erdoğan’a verdi.

Erdoğan da sozlerine “Allah kendilerine mutluluklar nasip etsin” diyerek başladı. Damada nikah oncesinde soylediklerini anımsatan Erdoğan, “Bu işi bağlarken en az 3 cocuğu da bağladınız mı dedim? ’Bağladık’ dedi” diye konuştu.