Oncelikle forumtr ye yeni katıldım. O yuzden buradan butun hocalara selamlarımı gonderiyorum. Ben bu yıl 10. sınıfa geciyorum. Bu yaz 10. sınıf konularına calışacam ve her 10. sınıf konusundan(dil ve anlatım, edebiyat, tarih, coğrafya, matematik, geometri, fizik, biyoloji, kimya) konu anlatım kitabı ve soru bankası almak istiyorum. Boylelikle hem yıl icindeki sınavlarım iyi gececek hem de lysde başarım artacak. Sorun şu ki konu anlatım kitapları ya konuları ozet verelim derken cıkabilecek zor sorularda bizi yarı yolda bırakıyor ya da cok buyuk oluyor ve gerekli gereksiz her şeyi anlatıyor. Ama benim her konuda cıkabilecek en uc ve en zor soruları cozebilecek bilgilere sahip konu anlatım kitaplarına ihtiyacım var ve okuyacağım kitaplar cok uzun olursa bunları yaz tatili icerisinde bitiremem. Benim her 10. sınıf dersinden hem cok buyuk olmayan hem de tum konulardaki zor sorularda bana gerekli bilgiyi ve anlatımı yapan konu anlatım kitaplarını ve en zor soruları soran soru bankalarını oğrenmem lazım.(en kısa zamanda cevaplarsanız mutlu olurum.) Şimdiden vereceğiniz destek icin teşekkurler.