Adana'da oturan 44 yaşındaki Metin Koz, kent semalarında UFO (Tanımlanamayan Ucan Cisim) cektiğini one surdu.

Yenibaraj Mahallesi sakinleri, 8 Haziran'da saat 23.00 sıralarında havada seri hareketlerde dolaşan ışıklı cisim gorunce heyecanlandı. Yıldızdan parlak, cok seri hareket eden ve surekli renk değiştiren cisim, emekli ilac mumessili Metin Koz tarafından kamera ile goruntulendi. Bu cismin ‘UFO' olduğunu one suren Koz, “Avrupa kupası maclarını izliyordum, komşularım telefonla arayıp, havada hareketli bir cismin dolaştığını soyledi. Uyarı uzerine kameramı alıp dama cıktım. Gercekten de komşularımızın tarif ettiği yonde, cok seri şekilde hareket eden, ışık sacan bir cisim vardı. Bazen sabit duruyor, bazen de sağa- sola zikzaklar ciziyordu. Işığın rengi de turuncu, kırmızı, yeşil ve koyu sarı olarak surekli değişiyordu” dedi.

Bugune kadar uzaylı tartışmaları, UFO soylentilerini cok duyduğunu, ancak inanmadığını anlatan Koz, “Ben cekim yapmadan once, 7 tane gectiğini soylediler. Komşularımızın soylediğine gore benim cektiğim 8'incisinin goruntusu oluyor. Bugune kadar uzaylı ve UFO iddialarına da inanmıyordum ama, goruntuleri cektikten sonra uzaylıların varlığını kabul etmek zorunda kaldım” diye konuştu.

hurriyet.com