Merhaba arkadaşlar. Ben de GTA V'i indirirken coğu kişi kadar sorun yaşadım. Ama en nihayetinde oyunu başarıyla indirdim. Tabi bu işlemi yeni bir kullanıcı hesabı acıp ( yonetici olarak), ve sonrasında DNS adresimi değiştirerek başardım. Her şey bitti kurulum tamamlandı ve oyunun oynanabilirliğine ilişkin kalan sureyi de gordum. Bu ekranı kapattım, sonra kendi hesabımla ( ilk hesabımla ) oturum actım ve tekrar yonetici yaptım eski hesabımı. Oyuna girdiğimde malesef loading ekranında kaldı tekrar. Yani oyun icin geri sayım sayacını goremedim. Tekrar yeni actığım hesabım ile oturum acıp denedim. Gene olmadı loading ekranında kaldı malesef. Bir cozum onerisi olan var mı ? Resmen eziyet oldu bu oyun ya.
Duzenleme: Tekrar merhaba. Oyunu indirebilmek icin actığım hesabı tekrar yonetici yapmamla beraber tekrar oyunun sayacını gorebildim. Yani sorunsuz acılıyor. Ama ben bu oyunu her oynamak istediğimde kendi asıl oturumumdan cıkıp, diğer oturuma gecip, yonetici ayarlarını yapmam mı gerekiyor? Bilgili olan birisi varsa lutfen yardımcı olsun arkadaşlar.
Steam - Origin GTA V Kurulum Sonrası Yaşanan Sorun
Oyun Konsolları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Steam - Origin GTA V Kurulum Sonrası Yaşanan Sorun