Şoyle ki bugun GeForce NOW uzerinden NFS oynamak icin oyuna girdim bilgilerimi girdim ve yanlış olduğunu soyledi hesap calındı sandım ve siteye gittim Opera uzerinden siteye girdim ve şu an giriş yapamıyacağıma dair bir eror aldım. Ardından EA sayfasına gittim orada log in butonuna bastım ve direkr bir hatayla karşılaştım, giriş yapamıyacağımı sonra tekrar denememi soyluyordu. Ardından uygulamada denedim ve orada da GFN uzerindeki hatayı aldım, şifre yanlış sonra tekrar dene bunun uzerine direkt Google uzerinden Origin'e girdim ve bu sefer bilgilerimi girmeme izin verdi ama yine de yanlış olduğunu soyledi. EA sayfasında hata almadan bilgileri girdim. Fakat bilgilerim hatalı olduğunu soyledi. Sonra şifre sıfırlama talebi onerdim şifrem sıfırlandı ve giriş yaptım, hesap bilgilerimden 2 faktor doğrulamayı actım ve cıkış yapıp uygulamadan denemek istedim ve evet tekrar aynı hata tekrar şifre sıfırladım ve tekrar girdim şifreyi her sıfırladığımda 1 giriş yapma hakkım oluyor ve az once PC'yi yeniden başlattım ve EA sitesine girdim ve bilgilerimi daha girmeden bana hata verdi. Sanki diğer tarafta biri varda benimle dalga geciyor gibi.

Dosya Ekleri resim_2022-07-13_210420721.png 226 KB · Goruntuleme: 10

resim_2022-07-13_210447131.png 97,9 KB · Goruntuleme: 14