İyi gunler oncelikle. ePSXe emulatorunde Policenauts adlı oyunu oynuyordum. Kesinlikle bu oyun Gamepad ile oynanmaya musait değil. Cunku oyunun sonlarına doğru 2 tane robotu yenemedim bir turlu.
Eğer fareniz varsa benim icin bu bolumu gecebilir misiniz? Cunku benim farem yok.
Size verdiğim Memory Card'ı bilgisayar kullanıyorsanız ePSXe dosya konumuna, telefon kullanıyorsanız epsxe/memcards bolumune atmalısınız. Oyunun indirme linkini veremem.
Kontrolleri de ayarlamanız lazım. D-Pad'in tuşlarını fare olarak ayarlarsanız daha rahat oynarsınız. Analog tuşları ayarlamayın. Yuvarlak ve kare tuşları ateş etmeye ve secmeye yarıyor. Ucgen ise silahın mermisini yenilemeye yarıyor. Son olarak X, geri cıkmaya ve menuyu acmaya yarıyor. Bu tuşları da kendinize gore ayarlayın.
Oyunu duzgun acmak icin CPU overclocking ayarını x1 olarak ayarlamalısınız. Bir de PS1 BIOS'u yuklemelisiniz. Bunun icin SCPH1001.BIN'i oneririm. Bunun da linkini vermem sakıncalı ama Google'a yazarsanız bulursunuz.
Unutmadan soyleyeyim, HLE BIOS veya Simulated BIOS ayarını kapatın. Oyunu Disc 2'nin .bin dosyası uzerinden calıştırmalısınız. Oyun acıldıktan sonra Continue>Memory Card 1>009:49 ACT 5>No dedikten sonra oyun acılacaktır. X tuşuna basıp Move>Leave deyin. Sonra oradaki robotların turuncu renkteki kafalarına sıkıp robotları etkisiz hale getirin. Ekrana imlec geldiğinde ise gene X tuşuna basıp System>Save>009:49 ACT 5>Owerwrite deyin ve bana Memory Card'ı atın. Yapacak kişi onceden soylese diğerleri boşuna uğraşmamış olur. Hediye olarak elimdeki 5 tane Steam keyi vereceğim. İcinde ben de ne olduğunu bilmiyorum. Şimdiden teşekkur ederim.
Memory Card:
Save
Policenauts robotlar oldurulmuyor
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Policenauts robotlar oldurulmuyor