Oncelikle herkese merhaba,
Bir suredir ustunde calışmış olduğum mod paketini artık kullanıma sunabilecek duruma getirebildim.

MOD PAKETİNDE NELER MEVCUT?
Mod paketi tamamıyla Survival/Fantastik RPG teması uzerine kurulu şekilde hazırlanmıştır. Mod paketinde hicbir ortacağ evreninin dışında item bulunmamaktadır.
Oyun deneyimini iyileştiren ayarlamalar, yeni boss'lar, 100lerce keşfedilecek yeni biyom ve yapı... Hepsi bu mod paketinde mevcuttur.

Eğer gormek isteyen varsa diye kendi hardcore dunyamdan birkac fotoğraf ekleyeceğim.
Surprizbozan: Hardcore

ESKİ MOD PACKE GORE NELER DEĞİŞTİ?
Mod paketimi eskisine gore (Buradan ulaşabilirsiniz) gercekten fazlasıyla değiştirdim. Farklarını kısaca gormek isterseniz;
- Artık oyunda ortacağ teması dışında hicbir etken yok.
- Susama,uşume,terleme ve enerji gibi belli başlı hayatta kalma gerektiren ozellikler oyuna eklendi.
- 1.17.1. surumundeki tum ozellikler eklendi (mağara oluşumları,maden mekanikleri,axolotllar vb.)
- Yenilenmiş dovuş,uyku ve tırmanma animasyonları.
- Eskisine gore bircok fixlenmiş crash hatası.

OPTIFINE ILE UYUMLU MU?
Modpack'in icerisinde G7 versiyonu mevcuttur. Mumkunse Optifine'ı değiştirmeyiniz. Kesinlikle shaderlarla oynanmasını tavsiye ederim.

KURULUMU NASIL YAPILIR?
Minecraft'ın dosya konumundan (varsa) mods ve config adlı klasorlerini silin. İndirdiğiniz RAR dosyasındaki config ve mods klaorlerini oyunun dosya konumuna yerleştirin. Bu siteden recommended olan (36.1.0) forge surumunu indirin. Kurulumunu gercekleştirin. Minecraft'a giriş esnasında surumlerde "forge 36.1.0". uzerinden oyuna giriş yapın.

SORULMASI MUHTEMEL SORULAR:

1)Multiplayer desteği eklenecek mi?
Evet, hemde cok yakın zamanda konuya linkini bırakacağım.

2)Mod paketi guncelleme almaya devam edecek mi?
Sık aralıklarla olmasa da onemli gelişmeler yaşandığında guncelleme yapmaya calışacağım.

3)Modlarda cokme sorunu buldum, ne yapmalıyım?
25 saatlik hardcore dunyamda herhangi bir cokme problemi yaşamadım. Ancak bu kesinlikle sizinde yaşamayacağınız anlamına gelmediğini unutmayın. Karşılaşırsanız, konuicinden latest.log'unuzu paylaşırsanız minnettar olurum .

4)Sistem Gereksinimleri Neler?
Tabii ki de klasik oyunlardaki gibi minimum ve onerilen sistem gereksinimleri tablosu oluşturmadım. Ama oyuna 4 GB RAM vererek sorunsuzca oynadım.

5)Herhangi Minecraft Launcher'la mod paketi oynayabilir miyim?
Evet,evet,evet! Korsan/Orijinal farketmeksizin tum launcherlar uzerinden oynanılabilir durumda.

6)Kontrol Şeması Nasıl?
13.08.2021 tarihinde konu icerisinden paylaşacağım.

7)Rehber Hazırlar mısınız?
Herkes kendi keşfetmeli diye duşunuyorum. Ama konu icine gelecek tum soruları yanıtlarım .

MOD LINKI:
Gordrhain:Chapter II

Oynayan herkese teşekkurler .

Dosya Ekleri Ekran Goruntusu (760).png 2,6 MB · Goruntuleme: 80

Ekran Goruntusu (763).png 2,4 MB · Goruntuleme: 78

Ekran Goruntusu (782).png 1,3 MB · Goruntuleme: 100