Merhaba arkadaşlar, Origin hesabımın şifresini 20 Mart 2020'de WhatsApp'a kaydetmiştim şifremin o olduğundan eminim ama şifreniz yanlış diye hata veriyor. Hesabın bağlı olduğu e-postanın şifresini biliyorum giriş yapıyorum "hesabınız şupheli hareketler nedeniyle Microsoft tarafından askıya alınmıştır, bu hesaba kayıtlı olan e-postanıza gelen doğrulama kodunu girin." ama şoyle bir problem var o dediğin e-postanın şifresini hic hatırlamıyorum erişimim de yok. Bundan dolayı EA canlı desteğe yazdım işte durum boyle diye bana bir takım soru soruyorlar kullandığınız IP adresleri, hesabı oluştururken girdiğiniz doğum tarihi, yaptığınız bir satın alım (ay ve yıl şeklinde), fatura adresiniz vb. gibi şeyler soruyorlar. Bu bilgileri doldurdum ilk konuştuğum kişi tamam hesabın sahibi sizsiniz hangi e-postayla değiştirelim diye sordu istediğim e-posta adresini yazdım 24-48 saat arasında guncellenecektir dedi tamam dedim cıktım. (olay salı gunu gercekleşti). Bugun 2 gunu gecmesine rağmen değişmeyince desteğe tekrar sorayım dedim boyle bir durum vardı e-postam neden değişmedi acaba diye.

Sordum bu seferki arkadaş garip garip şeyler yaptırdı yok Steam'inle girmeyi deneye falan filan en sonunda yine aynı doğrulama sorularını sordu gecen sefer kaydettiğim soruların cevabını attım boyle bir şeyi tahmin ettiğim icin. Bu arkadaş yok hesabın sahibi sen değilsin verdiğin bilgiler yanlış dedi. Dedim nasıl yanlış salı gunu onaylandı bu bilgiler surekli işte bilgileriniz yanlış deyip duruyor. Salı gunu olan tickete baksana arkadaşım dalga mı geciyorsun diyorum hicbir şey soylemiyor salı gunu onaylanmasıyla alakalı. Doğru bilgileri vermediğiniz icin devam edemiyoruz dedi chati suratıma kapattı. Ben ne yapabilirim arkadaşlar gercekten cok sacma hareketler hangi bilgi yanlış diyorum ona da cevap yok ben bu hesabıma nasıl erişeceğim? Steam aracılığıyla giriş yapmaya calıştığımda aldığım hatanın fotoğrafı aşağıdadır. Yardımlarınızı bekliyorum.

Yardımcı olabilecek var mı bu hesap gercekten benim icin onemli.

Arkadaşlar sorunum cozuldu. Eğer benzer bir durumdaysanız ve bilgilerinizin doğru olduğunu duşunuyorsanız defalarca denemekten başka careniz yok. İllaki onaylayacak biri cıkacaktır. IP adreslerinizi vs bulmak icin eski Facebook, Instagram, Twitter hesaplarınızın mesajlarınızı kontrol edebilirsiniz (Bir arkadaşınıza yazmış olabilirsiniz ben o şekilde buldum). Bendeki sorun hesabı kucukken actığım icin doğum tarihini 1907 yapmış olmam. Oradaki yetkili arkadaşların coğu tam eşleşme istiyor herhalde cunku bir tek doğum tarihim eşleşmiyordu. Son denk gelen arkadaş sağ olsun 1907 yılında doğup Origin hesabımı geri almaya calışmayacağımı anlamış olacak ki diğer bilgiler doğru olduğu icin hesabımı geri verdi.

Dosya Ekleri asda.png 8,1 KB · Goruntuleme: 7