Merhaba arkadaşlar. Minecraft'ta kendime 1.8.9 surumu icin bir kaynak paketi yaptım. Kaynak paketimi Faithful x32 1.8 paketini duzenleyerek yaptım (cunku goruntusunu cok seviyorum). Elmas eşyaları kırmızıya cevirdim ve gayet de hoş oldu.

Dun aklıma yeni bir fikir geldi. Eskiden oynadığım modlu 1.12'de kullandığım kaynak paketine (Faithful x32 Modded, ayrıca bu pakette de bazı duzenlemelerim var) goz atarken Project Red modunun Ruby adlı madeni icin yapılmış dokular buldum. İsimlerini duzenleyerek kendi 1.8.9 kaynak paketime entegre ettim. Elmas eşyasının dokusunu Ruby ile değiştirdim, benzer şekilde elmas cevheri ve bloğunun da dokularını Ruby Ore ve Ruby Block olarak değiştirdim. Sadece Ruby Ore dokusunu Project Red yerine Biomes O' Plenty modundan aldım ve biraz duzenledim. Buraya kadar her şey guzel oldu.

Oyunda bu dokular sorunsuzca gorunuyor ve cok da hoş duruyor. Lakin her ne kadar dokular değişse de isimleri hala Diamond olarak kaldı. Mesela Ruby Ore yerine hala Diamond Ore yazıyor. Ya da diğer elmasla alakalı eşyaların isimleri de yine Diamond olarak gorunmeye devam ediyor.

Bu isimleri kaynak paketi uzerinden (yani oyunun dosyalarını modifiye etmeden) nasıl Ruby olarak değiştirebilirim?