Tum Turkiye'yi Şehit haberleri uzerine tekrar uzuntuye boğdu! Evet Melekler belki forumumuz da Van'da yaşayan melekler vardır,hepsine gecmiş olsun diyorum,deprem korktuğum afetlerden birisi,Allah oradaki herkesin yardımcısı olsun.Yardımlarımızı esirgemeyelim. Depremzedelere Allah'tan sabır diliyoruz...
Turkiye'yi sarsan Van Depremi icin unlu isimlerinde yardımları devam ediyor.Şehit haberlerinden sonra gundemi Van depremi sardı.Son yılların en buyuk depremi olarak hafızalardan silinmeyecek olan Van Depremini,Van ili dışında cevrede ki diğer illerde hissetti.Telefon,su,elektrik,gaz kesildi,100 den fazla kişi hayatını kaybetti. Van'da 7.2 buyukluğunde olan bu depremin actığı hasarları yardımlarla kapatmaya calışıyoruz.Turkiye dışında dış ulkelerinde dikkatini cekti ve yardım edecek olanlar ediyor.40 rock grubunun yardım amaclı duzenlediği konserin geliri Van'a gonderilecek.Van icin yardım konserine katılabilirsiniz.

Şimdi 2 kanalın ortak olup hazırladığı yardım kampanyasına halkın katılmasını bekleniyor.Kanal D ve ATV ortak yapımı bu yardım kampanyasında,Kanal D ve ATVnin tum dizilerinin başrolleri,yani ekran yuzleri programa konuk olacak.Programa katılacak unlu yuzlerin isimleri şoyle;
Engin Akyurek-Fatmagul'un sucu ne?
Beren Saat-Fatmagul'un sucu ne?
Kıvanc Tatlıtuğ-Kuzey Guney
Buğra Gulsoy-Kuzey Guney
Oyku Karayel-Kuzey Guney
Bade İşcil-Kuzey Guney
Farah Zeynep Abdullah-Oyle Bir Gecer Zaman Ki
Ayca Bingol-Oyle Bir Gecer Zaman Ki
Aras Bulut İynemli-Oyle Bir Gecer Zaman Ki
Bennu Yıldırımlar-Umutsuz Ev Kadınları
Songul Oden-Umutsuz Ev Kadınları
Pınar Altuğ-Cocuklar Duymasın
Bulent İnal-Bir Cocuk Sevdim
Acun Ilıcalı
Haluk Bilginer
Demet Akbağ
Hande Katipoğlu-Yahşi Cazibe
Esra Erol
Muge Anlı
Bağış yapamadıysanız, şimdi yapmaya karar verip nereden yapacağızı bilmiyorsanız,programın verdiği hesaba yardımlarınızı yatırabilirsiniz.Unutmayın birlik ve beraberlik her zaman guce guc katar.