Bu akşam 22:30 da başlamış olan Van icin Tek Yurek kampanyası cok iyi bir şekilde başladı ve devam ediyor.Toplanılan yardımlarla bir cok depremzedenin ihtiyacları karşılanacak.Van deprem bolgesi karı bekliyor ve cadır eksikliği de var.Toplanılan yardımlarla cadır dışında yazlık evi olan kişiler evlerini depremzedelere acacak.Tum Turk Halkı bir olmuş durumda gelişmeleri bekliyor.Van icin yapılan kampanyalardan biriside konser.Bilet satın alımı bugun bildiğime gore sondu.20 tl olan biletler Van'a yollanacak.

Bu akşam saat 22:30'u gosterdiğinde ortak yayın olarak; Kanal D,ATV,CNN Turk,Fox,Star TV,Kanalturk,NTV,Kanal24,aHBR ve Beyaz Tv ekranlarda van icin tek yurek adlı kampanya programını yayımladı.Canlı olarak aynı anda yardımlaşma başladı.Toplanan yardımlar Başbakanlığın actığı 'van depremi İnsani Yardım' hesaplarına bağışlanıyor.
Bugun gelen reklam gelirlerini Atv ve Kanal D Van icin bağışlayacak.Rekabet icinde bulunan kanallar bugun hep beraber olup Van'a destek amaclı programları aynı saatte canlı yayın olarak ekrana getirdiler.
Parası olmayan halktan kişiler 'ben cok iyi yemek yapıyorum,orada yemek yapabilirim,yemek hazırlayabilirim' cumleleriyle yardımını eksik etmedi.
7 yaşındaki bir cocuğunda kendi harclığıyla biriktirdiği 50 TL'sini Van icin tek yurek kampanyasına bağışladı.
Ceşitli şirketler fazla miktarda bağış yaparak masrafların coğu karşılandı sayılıyor bile..
Tum halkın bu akşam yeniden beraber olduğunu hep beraber gorduk.Yardım sadece para ile yapılmıyor Melekler, para dışında manevi olarak bir yemek yapıp oradaki acıkan insanlara aş hazırlamanın, bir cocuğu evlat edinip okul masraflarını karşılamak, ayrıca Allah'a dua ederek oradaki vatandaşlara yardım istemek buyuk bir yardım.Bu bizim hep bir ve beraber olduğumuzu kanıtlayan bir deprem oldu.İnsanlığın olmediği,devam ettiği Turkiye'de Van'a yardım etmek istiyorsanız 2868'e boş mesaj gondererek 5Tl bağış yapabilirsiniz.