Merhabalar,
Denizbank kartımla Steam uzerinden satın alım yapacağım ancak "Odeme işleminiz tamamlanamadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi..." hatasını almam uzerine Muşteri Hizmetlerini aradım başta bana şifremi değiştirmemi soylediler değiştirdim ancak satın alma işlemim tekrardan gercekleşmedi. Bunun uzerine kendilerini arayıp durumu bildirdim, internet alışverişine kartımı actılar ve bu sefer satın alımın gercekleşeceğini soylediler ancak gel gor ki satın alma işlemi tekrardan gercekleşmedi. Bunun uzerine maalesef ki bankayı tekrar aradım ve durumu soyledim, bu sefer detaylıca anlattım derdimi, bana "satın alma işlemini birkac sefer ust uste denediğim ve gercekleştiremediğim" icin karta bloke konduğunu işlemi gercekleştirenin ben olduğumu sisteme bildirdiklerini ve birkac saate SMS yoluyla bilgilendirme yapacaklarından bahsettiler. SMS'te bana uc gun icinde donuleceğinden bahsedilmiş ve işlemin 14 gune uzayabileceği de eklenmiş. Şimdi ben ne yapacağım BoaCompra, an itibariyle Steam'de aktif değil ve şu 2 gunluk iznimde oyun alıp oynayamıyorum başka ne tur bir cozum onerirsiniz? Ne yapmam gerek?