Arkadaşlar selamlar, iyi akşamlar. Zorlu karantina gunlerinde biraz kafa dağıtmak maksatlı nişanlımla beraber yaklaşık iki saattir oyun oynayama calışıyoruz, en sonunda konu acma gereği duydum cunku beceremedik.
Steam uzerinden ikimiz de "Resident Evil: Revelations 2" isimli oyunu satın aldık ve oyunu bilgisayarlarımıza sorunsuzca yukledik. İkimiz de hesaplarımızdan giriş yapıp ayrı ayrı oyunu rahatca ve sorunsuz oynayabiliyorken birlikte bir turlu oynayamadık. "Remote play" denilen şey calışmıyor, davet atan da sorun yok fakat daveti kabul edip oyuna dahil olanın sinyali aşırı duşuk oluyor ve kasıyor, en nihayetinde takılıyor ve takılma bitmiyor. İkimiz de modeme kablo ile bağlıyız internet hızımız 100 Mbps ama buna rağmen olmuyor, ustelik grafik ayarlarını da 720P yaptım. Yine olmuyor... İkimiz de birbirimizi davet edip denedik, sonuc aynı. İki bilgisayar da Windows10, 64 Bit ve guncel sistemler.
"Remote play" dışında birlikte oynamanın bir yolu yok mu bu oyunu, eskiden arkadaşını davet et gibi bir şey vardı fakat şu anda bir turlu onu bulamadım. Sinirden mouse Pad'imi kemirmeye başladım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkurler, saygılar.
Keşke cevap olsa.
Hello
Resident Evil Revelations 2 eşli nasıl oynanır?
Oyun Dünyası0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Resident Evil Revelations 2 eşli nasıl oynanır?