MKE Ankaragucu'nun milli kalecisi Gokhan Akkan, Spor Toto Super Lig'in 10. haftasında yarın Fenerbahce karşısında 3 puan almak istediklerini soyledi. Transferin son gunu Caykur Rizespor'dan kiralanan 27 yaşındaki kaleci acıklamalarda bulundu.
Fenerbahce'nin cok iyi bir takım olduğunu dile getiren Gokhan, "Son donemde aldığımız galibiyetler bizim icin onemli. Son macta aldığımız 3 puanla bir iki basamak daha yukarı cıktık. Biraz takıma gec katıldım ama herkes cok cabuk kaynaşmamı sağladı. Son haftalarda gelen iki galibiyet bize moral verdi. Fenerbahce'yi de yenerek hak ettiğimiz sıralara doğru cıkmak istiyoruz" dedi.
Ligin en golcu takımına karşı oynayacaklarını da hatırlatan sarı-lacivertli kaleci, "Cok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Değerlendirmeleri, analizleri yaptık. Hucuma nasıl engel oluruz, calıştık. Fenerbahce cok formda bir takım. Maca iyi hazırlandık" diye konuştu.
"YUVAMA DONDUM"
Gokhan Akkan, bircok teklife rağmen MKE Ankaragucu'ne gelerek yuvasına donduğunu dile getirdi. Altyapısından yetiştiği MKE Ankaragucu'ne donmenin mutluluğunu yaşadığını anlatan Gokhan, "Burası benim evim. Ankaragucu'nde oynadığım donemde cok farklı hisler yaşamıştım. Donduğumde de aynı duygular hatta daha fazlası var. Elimden geleni yapıp takımı ileri taşımak istiyorum. Transfer sureci uzun bir surecti. Bircok takımdan teklif geldi. Hayırlısı olan Ankaragucu'ymuş, yuvama dondum. Gecmişte olanların pek onemi yok. Bu takımı en uste taşımak icin elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.
Gokhan Akkan Fenerbahce macı oncesi iddialı konuştu!
Spor Haberleri0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Gokhan Akkan Fenerbahce macı oncesi iddialı konuştu!