90'lara gitmeye ne dersiniz? Bizim tarafından geliştirilen Masao no Bouken sizleri o gunlere goturuyor. Oyunun turu platform ve bulmaca olup oyun toplam 24 bolumden oluşacaktır.
Oyunu anlatacak olursak, her şey Masao (sizi) bir deliğin icine atılmasıyla başlıyor. Masao ’nun amacı deliğin icine duşmuş ve tozla kaplanmış en az 3 kayıp nesneler bulup alarak bitiş noktasına gitmeniz yeterlidir, eğer yer altındaki insanlarla muhabbet etme şansına sahipsiniz. Her insanın bir duşuncesi var, bu duşuncesini okuduktan sonra katılıp katılmamak hakkına sahipsiniz.

Oyunun ikinci kişiliğini soylesek, hic beklemiyordunuz bu tip oyunda. O zaman hazır olun, sizi daha da şaşırtalım. İki kişiliği aynı bilgisayarda ve aynı anda oynayabiliyorsunuz. İlk oyun modundan bir kac farkı var. Bunlardan birisi, iki kişi birbirleriyle yardım edebilmesidir. O farkı dışında insanlar burada yok, tamamen arkadaşınla tamamen odaklanarak oynayabilirsiniz.

OYKUSU
Masao Zenbu gunun birinde calıştığı iş yerinden eve gelirken karşısına Hoshi adındaki bir cete cıkar ve cetenin baş lideri olan Hayabusa Wakabayashi onunde durur. Ona: Sen bizim mekanımızdan geciyorsun yabancı. Burası bizim yerimiz, az otede oyna. diyerek cumlesini bitirir. Masao bunun uzerine, hic sesini cıkarmadan mekanın onunde yurumeye devam eder. Bunu goren Hoshi lideri sinirlenir ve Masao'ya Huysuz, buradan bir adım daha atarsan senin icin guzel bir şey olmayacaktır diyerek cumlesiyle tehdit eder.

Masao sesini cıkarmadan yurumeye devam ederken Hoshi cetenin kız uyesi olan Hana Senki, oradaki bir mekanda calıştığı icin bu durumu gorur ve dışarı cıkarak Masao'ya, Senin derdin ve adın ne? der. Bu duruma artık sessiz kalmaktan sıkılan Masao, Benim adımı sormadan once, insan kendini tanıtır ama bakıyorum ki hepiniz cok kabasınız. Bu arada benim adım, Masao Zenbu diyerek cumlesini bitirir ve yurumeye devam eder. Bu duruma, sinirlenen Hoshi lideri Masao'nun sol kolunu tutarak bir deliğe atar.

RESİMLER

İndir

Windows: MEGA
Linux: MEGA