Oncelikle başlık bu uc oyundan birini secmek değil de hangi oyunun hangi ozelliği gibi duşunulebilir. A oyunu hikayesi, B oyunu oynanabilirliği şeklinde olabilir.
AC Valhalla haric butun seriyi oynadım, onu da indirimli iken almayı duşunuyorum.
Butun forum birleşip oynama dese yine oynarım ayrı mesela ama daha cok oynayanların ne duşunduğunu merak ediyorum.
AC Odyssey oyunu Origins'ten daha iyi diye genel bir soylem var. İkisi de aynı anda elimde olduğu halde ben de Yunan mitini daha cok sevdiğim icin Odyssey ile başladım. Sonra Origins oynadım, hikaye olarak Origins benim daha cok hoşuma gitti. Assassin tarikatının oluşumunu anlatıyor ve oyundaki yan gorevlerde genelde sen mecaysın bize yardım et tarzı olduğu icin bence iyi yedirilmiş. Konular da guzel şekilde birbirine bağlanmış gibi duruyor.
Odyssey ise konu olarak daha boş geldi. Tamam ana oyunu bitirdik kultu cozup aşağı indirdik ama suikastci işi Origin'de bitmiş gibi duruyor. Bunu derken oyunda 100 saatlik oyun surem var ama sardığı icin oynadım zırh, silah tasarımları, gorev ve mekan sayısının cok olması tabi bunda etken. Mitolojik varlıkların eklenmesi de guzel.
Bir taraftan bir şeyler eklerken diğer taraftan hikayeden kırpmışlar gibi olduğu icin ilginc geldi.
Valhalla'yı da aynı şekilde serinin butun oyunlarını oynadığım icin oynayacağım ama hikaye konusunda cok umudum kalmadı acıkcası.
Surprizbozan Assassin's Creed Origins vs. Odyssey vs. Valhalla
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Surprizbozan Assassin's Creed Origins vs. Odyssey vs. Valhalla