Minecraft Bedrock Edition'da kullanıcı adı 4 haneli sayı bulunmayan bir ad olmuyor
Oyun Dünyası0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Minecraft Bedrock Edition'da kullanıcı adı 4 haneli sayı bulunmayan bir ad olmuyor
-
16-10-2022, 12:04:13Herkese merhaba. Birkac gun once Microsoft Store uzerinden Minecraft for Windows (Minecraft Windows 10, Bedrock Edition) satın aldım. 85 TL olanı, icinde 700 minecoins falan olanı aldım. Microsoft hesabı ile giriş yaptığımdan hesap ismini değiştirmek icin Xbox profilime gitmemi soyluyor. Gittiğimdeyse orneğin oyun ici adımı "123" yapmak istiyorum ama Xbox bunun sonuna 4 haneli sayı olan bir etiket ekliyor. Ve bu etiket oyun icindeki ismime de etki ediyor. Orneğin "123" yazarsam sonuna "123'6519'" belirttiğim etiketi koyuyor ve oyun icinde ismim "1236519" olarak gozukuyor. Ancak ben ismimde Minecraft ismimde 4 haneli bir sayı olmasını istemiyorum. Tekrar Xbox profilime gittiğimde bir şey fark ettim. Oyun ici adı değiştirebiliyorum, ama "sadece Xbox oyuncu etiketi sistemini desteklemeyen oyunlar icin" gibi bir şey yazıyor ki anladığım kadarıyla Minecraft da bunu destekliyor. Konuyu acma sebebim; Microsoft Minecraft Bedrock Edition oyuncularını isimlerinin sonuna 4 haneli sayı koymakla zorunlu tutmaz, diye duşunmem. Sorum şu: Minecraft Bedrock Edition ismimi ismimin sonunda 4 haneli sayı (Xbox'a gore etiket) olmadan yapma şansım yok mu?