Selam arkadaşlar. Bu olaydan sonra bir daha kutulu oyun almayı duşunmuyorum. Neler neler cektirdi, artık bıktım bu hataları almaktan. Bundan sonra sizlere tavsiyem kutulu oyun almayın! Devir dijital devri! Daha once bu hatayı yaptığım icin şimdi cok pişmanım. Her neyse. Konuya gecelim. Bir umit belki burada bir şans bulabilirim diye duşunuyorum. Arkadaşlar kutulu GTA V oyununa sahibim ve kurulum yaparken disk 3'ten malum disk okunma hatasını aldım. Bir turlu sorunu gideremedim ve sonunda sinirlerime yenik duşup DVD'yi guzelce parcaladım. Şuan butun gerekli dosyalar var ama bir tanesi eksik, o da disk 3'un icindeki data4.CAB dosyası. Bunu Social Club'a ticket atarak sordum soruşturdum ama biliyorsunuz, robot cevaplar işime yaramadı. Bu dosyayı tedarik etmemi sağlayacak internet sitesi, upload merkezi henuz bulamadım. Bazı forumlara yazdım, destek bekledim ama ilgi sıfırdı. Belki Technopat'ten bir arkadaş cıkar diye bu konuyu acmış bulunuyorum. Hızı iyi olan bir arkadaş data 4.CAB dosyasını herhangi bir upload portuna part'lar halinde ya da tek dosya şeklinde Google Drive'a yukleyip benimle paylaşır mı? Bu sadece benim sorunumu değil, binlerce kişinin sorununu cozmuş olacak. Ayrıca bu benim icin buyuk bir sorun, bu sorunumu cozen arkadaşa Steam'den oyun hediye edeceğim.
Olacak ya da olmayacak olan ilginize teşekkurler.
GTA V Data 4.CAB Dosyası Gerekli
Oyun Dünyası0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- GTA V Data 4.CAB Dosyası Gerekli