Arkadaşlar g2a.com adlı siteyi bircoğumuz biliyordur bilmeyenler varsa kısaca acıklıyım. Bu sitede oyunlar, işletim sistemleri ve programlar gibi bir cok yazılımın orjinal cd keyleri satılmakta. Neden ucuz diye sorarsanız adamlar posta ile uğraşmıyor herhangi bi cd/dvd vs, kutusu yollamıyor bu sebepten daha ucuz. Ben daha once iki adet windows 8.1 pro aldım gayet sağlıklı ve orjinal olarak kullanıyorum. Siteden bir cd key aldığımız zaman 10 dakika icerisinde yolluyorlar eğer yollamazlarsa satış iptal ediliyor ve paramızı geri alıyoruz. Bu sitenin 7/24 calıştığınıda soylemek isterim.
Goldmine konusuna gelince bildiğimiz bitcoin yada mining gibi değil bir coğumuz hatırlarız saadet zinciri olayını yada şuan herbalife kurumlarının yaptığı gibi once uye oluyoruz bize bir link veriyor bu linke tıklayıp uye olan arkadaşlar sayesinde bir para zinciri oluşmaya başlıyor kim ne kadar uye yapar ve bu uyeler ne kadar alışveriş yaparsa bu sayede para kazanmaya başlıyoruz. İsteyen deneyebilir en azından oyun falan alırken biraz katkıda bulunur cok buyuk gelir kapısı olduğunu sanmıyorum ama denemeye değer.
G2A.COM Marketplace
Steam - Origin G2A.com Goldmine ve para kazanma
Oyun Konsolları0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Steam - Origin G2A.com Goldmine ve para kazanma