TRT Haber spikeri Serra Karacam, yaşadığı dayak şokunu ilk kez anlattı.

Hem kendisini hem de halası Neşe Han'ı doven eşi Başbakanlık mufettişi Eyup Ozguc'le evini ayırma kararı aldığını soyleyen Karacam, işine de bir sure ara vereceğini ve bu surecte psikolojik destek alacağını da soyledi...
GAZETECİLERDEN BİR RİCASI VAR
Milliyet'in haberine gore Karacam: "Şu anda hem şoktayım hem de cok sinirliyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bir sure işten izin almak istiyorum. Bu sureci psikolojik destek alarak gecirmem lazım. Basın mensuplarından ricam, bana bu surecte saygı gostermeleri. Cıkan haberler hakkında yorum yapmak şu an icin doğru değil. Bu aile ici bir konu, bizim bir evladımız var. Konuşup konuyu uzatmak istemiyorum. Hukuki surec de devam ediyor." Karacam, boşanma davası acıp acmayacağı sorusuna ise şoyle yanıt verdi: "Halamın actığı ceza davası devam ediyor. Ben şu anda ikinci bir dava acmayı duşunmuyorum. Ozur dilerse ne olur, onu da bilmiyorum. Şu an adli bir surec icindeyiz, konuşup bu konuyu ortaya dokmek istemiyorum."
KAVGA TENKEDE BAŞLADI
Serra Karacam ve eşi Eyup Ozguc arasındaki olay, gectiğimiz cuma gunu yaşandı. İddiaya gore cift, Metin Şenturk'un Boğaz'a Demirli teknesinde akşam yemeğine gitti. İki yıllık evli olan ve bir cocukları bulunan cift arasında birden tartışma cıktı. İkili, kavgaya eve donduklerinde de devam etti. Gurultu uzerine ust kattaki daireden eve gelen Karacam'ın halası Neşe Han da Ozguc'un ofkesinden nasibini aldı. Ozguc, yaşlı kadını yumruklarıyla hastanelik etti. Polisi ve ambulansı arayan Serra Karacam, eşinden şikÂyetci oldu. Geceyi karakolda geciren Ozguc, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.
"O AKŞAM HİC TARTIŞMADILAR"
Olay gecesi cifti teknesinde ağırlayan Metin Şenturk, kavgaya cok şaşırdığını soyledi: "Haberi duyduğumda gercekten inanamadım. O gun birlikte cok guzel vakit gecirdik, sohbet ettik, gulup eğlendik. Yanlarında kucuk cocukları da vardı, onu sevdim, oynadım. Teknedeyken aralarında hicbir tartışma gecmedi. En ufak bir gerginlik bile hissetmedim. Şu an şoke olmuş durumdayım."