Arkadaşlar bundan 1 ay kadar once "Steam'den oyun indirememek"diye bir konu acmıştım. Bunun uzerine Recep Baltaş'ın ve bazı arkadaşlarımın onerisiyle betaya gectim. İndirdi falan her şey guzel. Ondan 2-3 gun sonra steam'ın gorunumu değişti. Mavimsi filan, biraz geliştirmişler. Ve ardından nereye basarsam "Steam Client WebHelper calışmayı durdurdu" hatası veriyor. Steam'e girince haberler gozukmuyor. Mağazaya girince hicbir şey olmuyor. Oyun indirmeye calışınca yine aynı şey. Şu ana kadar sorun yaratmadı cunku olan oyunlar calışırken sıkıntı cıkmıyor ama bugun bir oyun indirmeye calıştım ve artık indiremediğim icin bu konuyu actım.
Ayarlardan betadan cıkmak icin HİCBİRİ seceneğini secip uygula diyorum ve steam yeniden başlatılıyor. Ayarlarda yine HİCBİRİ secili ama gorunumu hala değişik ve hicbir şey yapamıyorum. Bu sorunu nasıl cozeceğim ? Silip kursam nasıl olur ? Silmek icin, oyunları da mı silmem gerekiyor. Cunku Steam Apps dosyasını yedekleyecek kadar yerim yok ve boyle bir seceneğim de yok. Bunu benim cozmem gerekiyor arkadaşlar.