-Dudakları kızın 1 metre onunden gidiyor
-Abi hepsi oyle olmaz.
-Gecen bir kız gordum, ağzı kocaman olmuş, ordeğe donmuş.
-Tamam ben de goruyorum onları
-Dudağı donmuş burnuna değmişti oburunun.
-Pes ediyorum. O zaman oku bu yazıyı, doğruyu yanlışı oğren.
Dudak dolgusu artık cok populer ama hala sevmeyeni cok. Kısa ama derece faydalı bir yazı yazalım bu hafta.
Dudak dolgusu neden cirkin olur?
-Kalıcı dolgular kullanılırsa (silikon, vs). (Sakın ama sakın dolgu işini hafife alma. Reaksiyon, enfeksiyon, allerji olursan yıllarca uğraşabilirsin)
-Dudak kasının icine yapılırsa
-Kuafore yaptırırsan
-Her ay başka doktora, ust uste dolgu yaptırırsan
-Ben sadece ust dudağa istiyorum alta sakın dokunma dersen (Dudağın ne kadar kalın olursa o kadar guzel olmazsın. Durmayı bil.)
Doğal ve guzel dudak dolgusunun sırları
-Mutlaka yağ yada hyaluronik asit tercih edin. Hyaluronik asitte marka cok onemli.
-Dolgu miktarını abartmayın 0.6cc-1.5cc
-Doğru doktoru bulun
-Kanul uygulamasını tercih edin.
Dudak dolgusunu ben nasıl yapıyorum?
-Buraya yazamam ama cok iyi bir marka kullanıyorum.
-Kanul kullanıyorum. Dudağa tek bir iğne batırmadan, yanaktaki iki iğne deliğinden dolgu yapıyorum. Bu nedenle hemen rujunuzu surebiliyorsunuz. Akşam yemeğe gidebilirsiniz. Morluk cok az, topaklanma cok nadir oluyor.
-Mutlaka mukoza altına yapıyorum, kas icine yapınca dudak one doğru gidiyor.
-Dikey eksende 2-4 tunel ile dolguyu mukoza altına verince dudağı one almadan, dışarıya kıvırabiliyorum. Kas icine yapmadığım icin dudak hareketleri yapaylaşmıyor.
-Tunellerin icine heterojen miktarlar vererek, iki dudağın birleşme cizgisinin yapay dumduz bir cizgi haline gelmesini onluyorum. Erosun yayı şeklinde birleşme hattı elde etmeye calışıyorum.
-Dolgu miktarını, ne kadar ısrar gelirse gelsin abartmıyorum ve iki dudağa eşit boluyorum.

[h=2]İstanbul Plastik Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın![/h]