Steam - Origin Steam hesabım calındı
Oyun Konsolları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Steam - Origin Steam hesabım calındı
-
16-10-2022, 09:54:36Steam hesabım calındı Steam'e destek actım fatura adresimi kullandığım kredi kartını verdim 24 saat gecti bende ardından yardımcı olur musunuz adında bir mesaj daha yazdım. Sonrasında bana geri donuş olarak "size yardımcı olabilmemiz icin ihtiyacımız olan bilgilerin tamamının henuz sağlanmadığı goruluyor. Bu mesaja, Steam hesabının ilk kaydı yapılırken kullanılan e-posta adresini yazarak yanıt verin." dediler ama fatura adresim kullandığım kartım vs doğru sizce sonradan o mesajı yazdığım icin mi olmuştur? Ardından geri fatura adresimi, Steam'de alışveriş yaptığım kartımı, kullandığım telefon numarasını verdim mailimi de verdim ancak mail kısmında anlamadığım şey şu hesabımı calan kişi maili değiştirmeden onceki kullandığım mail mi yoksa hesapta kullandığım ilk maili mi vermem gerekiyor ben ilk başta normal hesabımı calan kişi maili değiştirmeden onceki maili mi verdim. Sonra ayrı mesaj olarak ilk maili mi verdim. Bir de hesabın kullanıcı adını ve telefon numarasını da verdim.